ojla punce!
mayci -
, sej čist možn, da je res blu preveč vandranja okul ... upam, da boš hitr doma in se kej javiš! no sej zdele sm pršla do konca sporočil in vidm, da si doma
zdej pa pazi, kaj delaš, nč več šopingiranja, če nočeš bit nasledna
igmipi - v ljubljano grem rodit ... torej se najbrž ne srečava. odprta pa ne vem če sm, nism mela vaginalnga pregleda že od januarja ... bom rekla 29.7. v p na uz, nej me pogleda, kakšno je stanje.
lenny1 - nč se prehitr hvalt, da se še nč ne dogaja, se stanje lahku zelo hitr spremeni
a ti ne bi pasal it kšn dan prej rodit?
firsttimemummy - dobrodošla nazaj
ja, nosečke smo prava atrakcija, vame tut ful buljo, ampak tku, dobrohotno ... sej sm res gigant, pomoje jim ne bi blu nč jasn, če bi rekla, da mam še 4 tedne do konca
torba - jest sm dala not: roza(!!!!
) japonke za v wc-je in okul hodt (k jh ni škoda in bojo šli sm še v kanto), blazince za joške, plenice zase (beri une ogromne vložke
) za čiščo in pa kup gat št. 48 ker unih mrežastih NE bom dala nase. sej brisačo dobiš tm? tk da še žajfa, deo in krtačka pa materinska in to je to ane?
akrobacije - jest ne vem, kdaj se misli
umirit. v uni knigci od pušenjaka piše, da kao od 35t naprej se začne počas umirjat, sm moja je vse bl nora. najraj upre rit v vrh trebuha, nogce pa v levo steno. mam čist trikotn trebuh pol in ni glih prijetno. pa tut sicer skus nori. mi je polovico časa slabu
keglove vaje - ne lub se mi v tej vročini. pa mende najbl zaležejo za fajn porod. jebi ga, naslednić
klima - nimam je in obupujem in zgublam živce, pol me pa še moj taku jezi, da sm čist
in mi je še bl vroče. naj vam obrazložim: dons je biu super dan na kolpi, sm voda je mou pretopla za moje pojme (27 stopinj) ampak ok. moj je biu doma, da bi prebelu spalnco. in tip je lepo počaaas ustou (namest, da bi ustou ob 7, dau vn zibko in zic hitr prebelu in bi se ceu dan sušil), lepo počaaaaaaaaaas pojedu, lepo se odpelou u lj na banko neki "nujno" zrihtat in se počaaaaaaaaas lotu belt ob enih. mislm a si prf*****?????? pridem dmu, itak je zatohlu ful, spalnca smrdi po barvi k svina (itak, ker kukr ga poznam je prou počas belu in je trajal 100 let), sušil se je pa mrbit 5 ur do zdele. mislm fak. in kaj je najbul??? on trdi, da SPLOH NE SMRDI. mislm ne me hecat. tuk sm jezna, tuk sm jezna ... prou ceu dan mi je pokvaru. tk da grem spat v dnevno na tla, dala sm si 2 kovtra, bom že prežvela. in še kr trdi, da ne smrdi, da se men sm zdi. sej ne zajebe doskat, sm k pa, je pa še vse za nazaj. joooj, kr ubila bi ga
k bi vsaj prznou ja zafrknu sm, ne pa da neeee, sploh ne smrdi. jao ej
tuk sm jezna, da sploh ne bom mogla zaspat pomoje, pa tuk sm bla dobre vole, k sm dmu pršla
nč, upam, da se boste vsaj mou naspale, nočko