tok tok
joj, kako sem štufa!!!!!
Utrujena sem tolko, da mi je groza it spat, ker vem, da sem spet samo po postli premetavala. Že ene par dni me tudi neka čudna bolečina vleče iz ritnice dol po nogi. Moja mama pravi, da je to išjas. Jahuuu, samo to mi še manjka
V glavnem, sem bila danes ob 8ih, kot švicarska ura v Izoli na ctg-ju, ker sva bili z ooooo "zmenjeni", da se tam dobiva in med čakanjem še kakšno rečeva.
SIcer mi je bilo malo čudno, ker je ni bilo, a sem si mislila, da se ji ni dalo s postle vstat in, da bo prišla kasneje, ker itak ni določene ure za ctg.
In glej ti njo???? Ona pa veselo par metrov stran od mene cartala fantiča
Tko da ooooo, ti iskreno čestitam ob rojstvu Eneja
[sm=bravo.gif]
Pismo, sami fantiči, očitno je luna blagodejno vplivala le na moški spol
Mi je pa danes babica na ctgju rekla, da je nenormalno več porodov 3 dni PRED in 3 dni PO polni luni. Se pravi, da je moj naslednji dan D četrtek
Torej, moja pupa je na ctgju spala, tako da je blo vse skupaj bolj bogo, popadkov itak NI, pritisk je ok, kile so še vedno iste.
limma, mi je žal, da obrata ne bo, pa itak ni važno, kako boš rodila, važno da je dete zdravo!!!
listek, a že v sredo??? joj, tudi ti boš kar po desni prehitela
ledenka, po mojem so tudi lažni popadki, ker tisti ta pravi se samo stopnjujejo,
amoss, nič se nisi javila, upam da je vse ok oz. da se je akcija začela in, da bomo še tebi kmalu čestitali!!!
zoya, lep buši, pa kaka suhica si, sam trebuh te je
žabica13, kako napreduje vajino pospravljanje?