Ojla!
Sporočam vam, da me je 09.08.2010 osrečila Gaja, velika 49 cm, težka 2700 g.
Porod je bil sprožen zaradi občasno slabih ctg-jev in manjše ocenjene teže, zaradi česar sem bila tudi hospitalizirana. Izkazalo se je, da je bila zdravnikova odločitev pravilna, ker je bila popkovina zavozlana s pravim mornarskim vozlom (vsi so se čudili, kako je to sploh mogoče) in pupa ni dobila dovolj hrane.
Je zdrava, seveda najlepša, pridna... Danes sva prišli domov.
O bolečinah ne bi (pač indukcija, v celoti umetni popadki, nič nisem bila odprta...), ampak sem vse v trenutku pozabila. K sreči nisem bila šivana, tako da sem bila takoj po porodu fit
.
Moram še povedat, da je osebje v mariborski porodnišnici neverjetno prijazno. Vsi so super, sestre pomagajo, babice-vrhunske, doktorji vedno na razpolago... ne morem prehvalit. V vsakem trenutku lahko zaprosiš za pomoč, vsi nasmejani... res nisem mogla verjet. Vsaka jim čast!
Ker nimam časa prebrat vsega za nazaj, naj samo še čestitam vsem novim mamicam, tistim ki še niste pa moram povedat, da sem vam prav malo nevoščljiva, ker boste šele doživele nekaj neponovljivega, najlepšega...! Držite se in vedite, da je vsaka bolečina miljonkrat poplačana, ko zagledaš svojega
. Srečno!