Ojla vsem!
Mi smo pa doma na bolniški in se mal crkljamo. Sam kaj, ko imam poleg vsega še en kup dela za službo. Načrtov je veliko, a časa vedno zmanjka.
Mam oba fanta doma, ker starejši pravi, da ga bova pogrešala, če bo šel v vrtec. Pa mi čisto paše, da imam oba ob sebi.
Zunaj je pa tako vreme, da sem prav vesela, da mi ni treba nikamor iti. Sicer šef najbrž ni preveč vesel, sam tko pač je.
Prejšnji teden sem zvedela, da je tudi ena sodelavka noseča in da ima ravno tako rok avgusta. Sem prav vesela zanjo. Sicer pa nimam nekega občutka, da sem noseča. Večinoma tako ali tako ni neki časa, da bi na to mislila oz. se temu ne vem kolk posvečala. Samo včasih vas mal berem, da sploh ostajam z nosečnostjo v stiku. Sicer pa se bomo o tem bolj pogovarjali poleti, ko bo dan D bližje.
Jaz še nisem uspela povedat vsem, moji še ne vedo, ker nam žal še ni uspelo iti na Primorsko. Po telefonu pa nočem povedat, ej mama, jst sem pa spet noseča. Bi raje osebno. Sam smo že 3× ali 4× prestavili obisk za cel teden, ker vedno pride nekaj vmes - ponavadi bolezen. Tako da upam na bolj sončne dni in zdravje, da povem še doma. Potem bom pa počasi lahko razbobnala večini. Saj v službi sem že precej folku povedala. Sam učenci še ne vedo, pa tut nočem da bi. Ker bo potem en kup brezzveznih vprašanj. Naj zvejo enkrat na poletje. :) Čeprav dvomim, da bo uspelo skrivat tako dolgo. Bomo videli.
Sicer pa malce čakam morfologijo, ki jo imam danes 14 dni. Sva se z mojim menila, pa bova po moje tudi malčka vzela s sabo. Predvidevam, da bosta pridna. Večjega bo zanimalo, mali bo pa tako ali tako otrpnil zaradi ginekologinje, ker je ne pozna. Ma ne vem. Prvi je bil na morfologiji za drugega, pa je bil čisto priden - resda star šele dobro leto. Sicer bo treba varstvo iskat.
Nč, pejmo mal delat.
Naj vas ne zasneži preveč.