IZVIRNO SPOROČILO: sasa36
Drage moje so
!
TINKY-čestitam za morfologijo,mene čaka v četrtek.Ne sekiraj se,če ni slikice,glavno da je vse vredu.
Čestitke tudi vsem ostalim za preglede.
LUMPA 6-upam,da si se že odločila,tako da je prav zate.
Jaz pa imam dilemo-VELIKO.Moja starša sta se namreč odločila,da mi kupita voziček CAM-trokolesnik,ta,ki je zdaj v akciji.Jaz pa se nikakor ne morem odločit glede barve.Zelena,ki je bila moj favorit je razprodana v celi Sloveniji.Ostale barve pa so še svetlo-temno siva,oranžna in rdeče siva,ki pa tudi ni tako napačna.Zdaj pa ne vem,kaj naj,nikakor se ne morem odločit.Dajte pomagajte mi s kakšnim nasvetom ali pa če ga je katera videla "v živo",kakšen se vam zdi.
HITRO,ker se moram do jutri odločit.
Živijo punce, še z moje strani!
Upam, da se dobro počutite in da vaše bebice že pridno brcajo.
Saša midva z mojim sva se tudi za Cam-a odločila, ga greva ravno danes iskat oziroma plačat. Sva pa tudi gruntala katero barvo vzet, in sicer sva kolebala med zeleno in sivo, no očitno se bomo za sivo odločili, oranžna mi niti približno ni všeč, rdeča pa mojemu ni. Drugače ti jaz svetujem sivega, saj je taka lepa siva, pa vse sorte drugih bolj živahnih barv lahko zraven daš (npr. dekica), za poživitev.
Lumba bedno, da si se v takem položaju znašla. Jaz ti svetujem tako, da sama pri sebi razmisliš, se pogovoriš o svojih stranovih in dilemah s svojim dragim in se potem odločita, ali bi otročka donosila in sprejela v svoje življenje in družino (v tem primeru jaz na tvojem mestu ne bi tvegala) ali pa bi se odločila za splav (če bi se odločila za splav je pa tako ali tako vseeno če greš na AC in vneseš nekaj dodatnega tveganja).
Nikitek dobrodošla med nami. Glede tvojega vprašanja pa takole, jaz sem prejšnji teden imela pregled in mi po moje ne bi delala UZ, vendar se je ustrašla, da mi kaj pušča, ker sem imela nekaj čuden urin. Na hitro je preverila tudi MV je preverila in je lepo čvrst, pušča pa tudi nič ne, samo neko vnetje se mi je hotelo začet.
Lepo se imejte in se kaj tipkamo