IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
zobar, moj dober prijatelj
.
drugi forum, mi nikakor ne znese sodelovat na obeh. A ste ostale aktivne na obeh?
Tinky se povsem strinjam....meni tud ne sede bit na obeh...pa kopirat na enega in drugega. Mal zoprno, pol pa ponavad kar na nobenega ne pišem, sam berem.
Žabica, sem vidla, da imaš rok na koncu avgusta,....je normalno, da so tvoje brcike še bolj mehurčki

! Sicer pa tudi jaz komaj čakam MF v pon, mogoče pa le izvemo ali je brcon ali brconka...
Sicer sem pa te dni zelo žalostna in zelo težko sodelujem z vami, čeprav sem seveda vesela za vse dobre novice.
Od včeraj namreč našega kužita ni več z nami.
Star je bil 14 let in že nekaj časa je imel težave s srčkom. Pa je kljub tem težavam zelo rad živel.
Takoj, ko so težave popustile, je že živahno raziskoval svet in pasje prijateljčke.
Približno dva tedna nazaj pa je postajal iz dneva v dan slabši, postopoma je izginjalo njegovo veselje...ni si želel več sprehodov, dovolj mu je bil balkon, zadnjih nekaj dni tudi tja ni šel več.
Odpovedovati mu je očitno začelo vse...ledvičke, jetra...ves vikend smo potrebovali, da smo to nekako sprejeli in mislim, da je sprejel tudi on. Včeraj, ko smo ga peljale, je bil miren in spet se je rad stisnil k nam.
Težje je nam...k nam je prišel kot "tolažba" po smrti moža in očeta. Želela ga je mlajša hči, ki je imela ravno včeraj 20.rojstni dan! Tako težko ga je bilo peljat ravno na ta dan, pa bi preveč trpel, če bi še kakšen dan odlašali.
Tako rad je imel dojenčke...tako sem se veselila, da bo imel sedaj svojega "lastnega", ki ga žal ne bo dočakal. Vsakič, ko že mislim, da se je tudi nam obrnilo na srečno stran,...pride kaj grenkega!
Vem, da bodo novi dnevi...toda sedaj tako boli....