dan punce
sej me boste že prej pozable, ker se tako redko oglašam.
Hermy - žal mi je za tvojega kužija
No, jest mam pa sam p...... v tej nosečnosti. Se mi zdi, da samo še okrog zdravnikov letam. No kot sem že napisala imam že od 3 meseca nosečnosti visok pritisk. Sem si ga pa pred morfologijo začela merit tud doma in tudi doma je bil visok. V petek sem imela pa morfologijo in sem Pušenjaka vprašala še glede tega in mi je rekel, da moram takoj k internistu. No in sem šla v ponedeljek, me je prvo nazjala kje sem hodila tok časa, in kaj naj jest nardim, če me G ni dal naprej. No v glavnem sem dobila zdravila za pritisk, pa poslala me je še na UZ ledvic, pa na preiskave v porodnišnico. V torek sem bila potem cel dopoldne v pordnišnici, kri, voda, UZ, pa posvet pri G (Pušenjak). Mi je rekel, da mam čez 14 dni kontrolo in če bo še vedno tako visok pritisk, bom mogla na bolniško. Vse lepo in prav. Pridem nazaj do sestre, ji to povem, me napizdi, da kaj bom hodila nazaj na kontrolo, sej sploh ni tok visok pritisk,..... da če hočem pridet na kontorolo moram imet novo napotnico. No pol sem imela pa sploh visok pritisk. Grem naslednji dan po napotnico k svojemu G, nazaj v porodnišnico, do te sestre in zraven še dohtarca. Vse povem še enkrat, dam materisnko zdravnici........ vse izvide. NO in me je nazjala še dohtarca, da spadam v rizično skupino, zakaj sploh še delam, da sem imela konizacijo, CR, pa še visok prtisk imam, da kaj se grem. Sem mislila,da se bom kar zjokala tam. ampak sva se potem vse lepo zmenili in sedaj imam 5.5. spet kontrolo pri njej in grem na bolniško do konca.
sem se razpisala, ampak sem mogla dat ven iz sebe. Sej vse lepo in prav, ampak če me G ne da na bolniško kaj nej pol.
Imam pa 16.5.2010 UZ pri Pušenjaku da vidimo kaj je s posteljico ali se je že kaj dvignila.
Upam, da ste ostale kaj boljše.
In kako ste kaj punce? Zunaj je sonček končno.
lep dan punce