evo, spet sm gor, sm si rekla, da dons lhk zabušavam, k sm ful utrujena od včerajšnega izpita, pol sm pa mal več na netu. moj je na šihtu, mački sta tut nekm kidlni, tk da sm sama samcata - vsaj enkat
drgač pa moj
dons ful ful brca, se mi zdi, da kr prevale notr dela
oblačilca - jest bom šla pomoje glavnino kr u HM kupt (tut pol, k bo večji/a). sicer tm ne kupujem nikul, sm za otroke majo pa ful hude stvari. tut cenovno ugodne. sej ne vem, če sm pisala, ampak zanč sm se na hitr u pikapolonci ustavla, tku, mal za pofirbcat ... in je bla ena kapca 8 eur!
jest sm za 10eur u hm dobila 3 bodije! pa tk, sej majo lepe stvari, sm u hm majo tut! tk da res ne vem, zakaj je tuk drago tm? drugač grem pa čez vikend domu po svoj košek, kjer je bla še mami not, k je bla mejhna, pol ga bo pa moj pofarbou in bo k nov ... jest bom pa sešila posteljnino pa vse za zravn (zdej k mam svoj stroj)
zijala - ma ja, midva sva tak darkerski par. pa ne gre za nobeno pubertetniško zadevo, samo pač ne trpim druzga kot črnine. naju kr gledajo ja
ploha - oblačim se skoraj izključno v krila (do kolen), čipke in take stvari, pete ... ena najstnica zanč mi je rekla, da se hoče tk oblačt, k bo odrasla?
al pa k me sprašujejo, če mi je kdo umrl?
aja pa rdeča šminka obvezno
je pa za piko na i
joj al pa kšne stare mamce, k pridem v zd dat vodo al pa kri
kdaj mate pa kej namen it v materinsko šolo? a bo kera v lj. na rudnik hodila? bo moja mami predavala, vabljene
lep dan, nej se vam hormončki stabilizirajo (jest use na izpitih pokurim, za mojga nč ne ostane
) joj pa še eno neumnost morm z vami delit - zdej k je ena (vsaj) mačkica breja, ma tut ful trd trebušček, tuk k jest
mi je prou zanimiv, da imamo isto naštiman k živali
zdej pa grem, dost neumnosti, lep dan vsem!