Čestitke vsem za dobro opravljene morfologije.
Zoya77 kaj ne dela na vsakem pregledu ultrazvoka ti? Jaz sem imela do sedaj 4 preglede, uradne, enega ekstra, ker sem krvavela in je skupaj z morfologijo bilo že 5 UZ. Ima pa UZ v svoji ordinaciji in mogoče zato razlika? Še nikoli ni rekel za kaj doplačat.
Jaz se bolj malo javljam, vas bolj berem. Morfologija je bila prejšnji teden vredu, a za spol določit še ni ziher. Je nekam čudno ležal naš mali in se prevračal. Mu deluje, da bi bila mogoče punčka, ampak ni ziher. Bo naslednjič še pogledal.
Sicer glede cotk sva bolj nevtralno kupovala. Ampak bi le rada vedela prej, ne šele ob porodu.
Drugače sem vredu, bejbi fajn brca, včeraj se mi je na trebuhu prav video, da se premika. Kdaj se mi zdi, da prav salte dela.
Naslednji pregled je: 11.5.
Midva sva posteljico in previjalno zadnjič gledala v Liko Vrhnika, v industrijski prodajalni, oboje iz masivnega lesa, v beli ali naravni barvi, oboje zelo simpatično. Dobi se tudi omara v podobnem stilu.
Link: http://www.liko.si/sl.php/Pohistvo/Otrosko_pohistvo
Cena je ugodna: posteljica okoli 70 € ali nekaj več, previjalna pa okoli 30, skupaj manj kot 120 €. Jogi in podlogo za previjalno bova pač posebej nabavila. Meni se zdi ugodno.
Ali pa Ikea ima tudi fajn stvari, cene so pa različne.
Oblačila sva midva vzela v Baby centru, sploh Clar iz bambusa hlačke in bodije na preklop-so fajn raztegljvi. V H&M sva vzela bodije na preklop iz bio bombaža, po 2 v kompletu. Razne pižamice itd. meni se zdi vredu izbira, vsaj v Lj. v obeh prodajalnah.
Je pa kdaj kar problem nevtralno dobit, če ne veš spola otroka. Saj ne, da bi vse roza kupila, če bi bila punčka, ampak vseeno.
Drugače pa še o 3D ultrazvoku: ni smisel le v tem, da ti vidiš otroka, njegov obraz, tudi organe, organske sisteme se ob tem bolje vidi in oceni. Pogleda, če je vse vredu itd. Se pa splača nekje do 28. tedna it, kasneje se ne vidi več dovolj dobro, tudi otrok je večji in bolj stisnjen. Jaz razmišljam o tem UZ, a se še nisem odločila. Je kar drag. Za ta denar recimo dobim nekaj opreme/oblačil. Kaj jaz vem.
Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.4.2010 16:58:12 >