ojla, so
!
ste se kr načvekale, lepo, lepo. drugač mene tut zanima, kuk košta samoplačniški uz. dam svojmu
še eno šanso, da pokaž al je
al je
, če pa ne, bomo pa na licu mesta vidli
sm šla zanč v štcuno z blagom, kamr grem zmer, mou firbcat za blago, k bom nrdila vse za zibko in majo take lepe stvari, da sm čist prsmojena vn pršla
sm si mogla hitr po eno čokolado, da sm h seb pršla
mateinska šola na rudniku - jah to je to, k mora vsak par hotd (če šeni). mislim da tip rabi štempl oz potrdilo, da je hodu to poslušat, če hoče bit zravn pr porodu. moja mami na viču dela, pod vič spada pa tut rudnik in hodi folk s tm tja ... pozabila sm jo uprašat, kje se prjavi, butl jest
sm mi je pa rekla, da je to načeloma sm za njihove
, da drgač se pozanimejte pr svojih ginekologih ... vem pa, da je v lj v porodnišnci ena ful dobra predavatlca, naša prjatlca, gordana njenjić, ona je nasplošno v zvezi z babištvom ful angažirana ... bom še točno napisala, kk se lhk na rudnik prjavte, sm ponavad je kr gužva. jest grem itak šele v začetku junija, ker se mi ne zdi prej hodt, bi rada, da mi do avgusta še kej v glavi ostane
drgač pa traja 2 tedna, 4x tedensko mislim da zvečer/pop, tk da je kr tempo. ni pa nč za plačat
lumpa - čestitke!!
vozički - jest bom svojga z neta naročila - lux4kids, so PRELEPI, z nemčije. sm kr odlašam, ker je vse v nemščini, da ne bom kej zafrklna
tiste, k še nimate vozičkov, mal poglejte po netu, ful so lepi in ZELO poceni, poznam pa 2, k ga mata in sta full zadovoljni ... je tut slovenska stran, vse je napisan kk pa kaj, sm je mal draži, k pa če iz nemčije naročiš. tk da sčekerala sm po slovensk, naročila bom pa po nemšk
oblekice - jest bom šla tut mal v kika sčekirat ... sm glavnino bom pa zihr u hm nabavla, kle v supernovi na rudniku majo full lepe stvari, tisti v cityparku se mi zdi bl za pol, k so večji ... itak pa ne bom kej dost kupvala, neki dobim, itak bo pa hitr prerastu. bl bomo pol, k bo večji/a. mi je pa skor bl k oblekce luštn gledat flaške pa dudice
v volčj potok greva pa v nedeljo, vam sporočim, če je vredno ogleda ... pol grem pa še v pondelk z mojo mami in sestrama, babji dan
že vidm, da mi bo nerodn na vago stopt v čet na pregledu
punce, lepo se mejte, lep vikend vam želim!