En lep pozdrav po dolgem času
najprej vsem iskrene čestitke za dobre rezultate in preglede. Tudi za menoj je že morfologija, enkrat redno, drugič pri Pušenjaku privat. Kjer sva dobila še 3d filmčke in izvedela, da imamo pupo.
Brcik še vedno ne čutim nič
, sem pa zadovoljna s kg, saj sem pridobila ene 4. Glede na to da imam nekaj 10 kg viška, sem vedno govorila, da se bom v nosečnosti razlezla ko pujs.
Žabica13 - ne vem sicer, kako pogodbo imaš s šefom, ampak na način kakršnega ima, ne delam pri njem tud vikenda ne več, oziroma bi šla na bolniško. Sama sem delala 10 let v gostinstvu in vem, kaj pomeni, če si sam za vse. Ne trapaj, pomisli na vajinega fanta - ni vredno. Ker boš samo sebi očitala, če bo kaj narobe. Saj ni nujno da bo sedaj, lahko se posledice pokažejo kasneje.
Cunce - sama še vedno nimam predstave, kaj kupiti in kje začeti. Odlašam na zadnje mesece.
Voziček - končno sem ga videla v živo in sem še vedno navdušena. Kupila bova Hartana, preko nemške spletne strani.
Previjalna miza - projekt zadnjega tedna.
bila sva v Ikei, ogledala si Lip Poljčane in še vedno mi ni nič všeč. Čeprav sem fenica Ikee (imam komplet stanovanje opremljeno), mi previjalne niso všeč, ker niso dovolj globoke. Lip Poljčane so še najbližje temu in za ta denar, kot so v akciji (160 EUR) bi jo še kupila. Me pa moti (in to so vse take), da nikjer ne moreš odpreti predala popolnoma. Ja, razvadila sem se z Ikeino kuhinjo in blum vodili, ker si sploh ne predstavlja, da vlečem nekaj od zadaj ven, pa da se predal ne odpre popolnoma. V petek grem pogledat še eno varianto v LJ, pa v BC tiste ta krute od Goetherja (za 500 EUR
), sicer pa bomo dali delat mizarju. Ker sem se odločila, da hočem komodo, ki je oreng (torej globoka 60 cm in široka vsaj 1m, blum vodila), na vrhu pa še to polico, ki se kasneje odstrani. Glede na to, da planiramo imeti to potem kar nekaj let, hočem imeti uporabno stvar.
Pralne plenice - sem kar 100%, da jih bom uporabljala, saj se s to mislijo ukvarjam že 2 leti in se samo še bolj nadušujem nad njo. V kolikor pa mi bo pranje res tako odveč, bomo pa prešaltali. Seveda bom vmes tudi uporabljala "pamperske", sploh za kako pot ipd.
Dopust - jaz bi šla še kam v začetku jilija, vendar pa nič ne vem, kaj bo z mojim. Kdaj bojo imel dopust, mogoče kolektivni ....
Poleg naju morava pa gledat še na dve pasji dami, ki bosta šla seveda tudi z nama.
Toliko zaenkrat
< Sporočilo je popravil Bacek -- 29.4.2010 12:40:41 >