Ojla pupe
Sem bizi, bizi, bizi
Danes mi je prodajalka v Pikapolonici dvignila pokrov, ej. Se vidi, da so tam, glih zato, da vlečejo plačo.
V teh dneh je Teo dobil "ta veliko" posteljo in bi morala dokupit še varovalno ograjico pred začetkom uvajanja. Sem gledala v spletni trgovini kaj imajo in sva z malim danes združila prijetno s koristnim in šla razen v igralnico še v Pikapolonico.
Prodajalki povem, kaj bi rada, ta pogleda v računalnik, če jo imajo na zalogi in ji kaže, da ena bi morala še bit. In jo išče in išče in ne najde. Povpraša kolegico, če kej o tem ve in ji odgovori, da jo je tudi ona en dan iskala in, da je ni našla.
Ja pa HALOOO, če so že pred časom vidle, da je ni na spregled bi morale naročit nove robo, kajne???!?!
In zdej bi morala minimalno en teden čakat, da jo pripeljejo iz centralnega skladišča, če je na zalogi, sicer pa pitaj boga kolko....
Po službi bo mož šel še v BC pogledat, če jo imajo, sicer bom pa kar po netu naročila.
Naša pupa, bo od rojstva naprej v posteljici (ravno zato bova Teota uvajala v ta večjo že zdej). Sicer je košara mogoče res bolj prijazna do novorojenčkov, ker se v njej počutijo varneje in udobneje, vendar iskreno se mi ne da spet fehtarit svakinjo, če jo spet posodi.
o listek, sem te prav pogrešala
Ta mesec ops, maja meseca
imam namen nakupit vse kar je potrebno za našo punco, s kozmetiko in plenicami vred, edino oprala in zlikala bom mesec pred pdp.
Čez dva tedna imam pregled in upam, da mi bo že dala papirje za porodniško, da čimprej rešim še to, da pol dam možgane na off in čakam na popadke