čeer drage so
najprej bi prosila za navodila, kako se nrdi album, ker očitno sm delux leva za use skp
sploh ga ne znam narest! bom dala gor slikce bušija in seveda muckov
ampak ne znaaaam
tk da res prosim za natančna navodila (me je kr sram sm kaj pa čm
)
tinky - upam, da si fajn šopingirala, kej lepga kupila in uživala v kinu
novamami - bravo za pregled
tašče - moja je fajn, deleč doma, ampak me pa skor nikul ne vpraša nč v zvezi z nosečnostjo al pa kej ... sm bolš to, k pa da bi se vtikala.
dlesni - enkat na teden mi zihr ful kri teče. ker jest mam namreč navado, da moram med tem, k si zobe pucam NUJNO brat zravn knjigo, zadne cajte pa mojga malčka al pa mamo. ker mi je to ful dougočasn opraviu, pa rabm neki, da se zamotim
ker mamo dost slabe zobe v familiji in jih morm res dobr spucat, to pa traja ... tk da enkat sm se ful ustrašla - berem, ščetkam, pogledam v lijak in notr teksaški pokol z motorko
sm sm čakala, da mi še kšn zob izpade
sm bla pa glih učer pr zobarju, zadnjič v nosečnosti in je rekla, da sm pridna in vse kul
en opravek manj! tk da tiste, k vam krvavijo, mejte mehko krtačko, je full razlika od srednje. aja pa moja zobarca je še rekla, da nej si kupm neko ustno vodo, da je full fajn (ker je sicer ne uporablam). itak pametna kukr sm, sm listk z imenom le-te vrgla v kanto (dons na faxu, ker se mi je jogurt poliu po torbi
... in pol se čudm, od kje pritisk
), ampak bom po embalaži spoznala in vam poročam o efektu.
žabica13 - hvala za info o intimissimiju, bomo zvohal. men so od njih ful dobre navadne majce, sicer je ena 20eur, sm so pa večne ... moja sestra je čist nora na to firmo, men so pa usi modrci premejhni
pripomočki - midva greva v soboto v supernovo v millerja zapravlat
sm ne mislm pretiravat - flaško, dudko, kšn slinčkek pa plenice bova kr na zalogo mou kupvala, da ne bo use pol...pa obvezno v hm v zgorn štuk
aja pa kšno kremco za
bom tut kupila, sm ne bom pretiravala k mi je škoda keša. itak je ena flaška za 100 let.
zlatolaska - boga ej
a se ne morš za kšno pavzo zment? k da bi šla že zdele na porodniško, je še kr dolga, jest bi crklna od dolgčasa, da bi mogla bit že tuk prej doma na bolniški ... pa še nikamr ne bi smela, k te komisije pa to ...
marčevka2010 - čestitke za
zdej pa šopiiiing
muca je bla pa že kr štiroglata na konc, ne sm okrogla! upam, da mi rata jutr album narest, da vidte moje srčke kožuhije male
gate - jest si jih kr v hm kupujem ... sm zanč prvlekla 46 domu, ma sm hvala bogu ugotovila, da to je pa le čist preveč
so mi všeč k so lepe, bombažne(!) in dost ugodne.
k ste glih o vegeti govorile, jest sm zanč dobila tak prisrčen sms glede prijateljev - prijatelji so kot, da se polulaš v hlače - vsi jih vidijo, toplino pa občutiš samo ti
mal neumn, ampak smešn
zdej pa u horizontalo, še prej pa itak počohat mucke in pa
nočko