ojla
!
evo, moje javljanje s faxa, še dobro urco in mam pisn del izpita ... sovražm fax a sm to že povedala?
drugač pa čestitke za dobro opravljene preglede
solis, ne se preveč sekerat, ker čist lahko, da boš mela pol na tem ta drugem "natančnejšem" testu čist ok cuker ... držim pesti! na morje ti bo pa itak ratal it menda.
novamami - ja, čist sm hepi s temi mucami, samo ne vem še, kam bom z njimi
skus bi jih božala, pa edn od unih, k so en tedn stari dons, je učer že mou gledou
sm bla čist ponosna
joj ej k bom rodila, se mi bo kr skeglal od sreče pomoje, če že z mucki tak zganjam
hvala za pohvale glede šivanja - greš na en šiviljski tečaj in to je to. trajajo pa različno, odvisn od tega, kuk je zahteven. začetni mislim da je en tedn po par ur na dan. je kr intenzivno, sm važn je, da maš mal talenta in full volje, gre itak vse po istem kopitu. pač predstavlat si morš stvari pa mal umetniške žilice moraš met
drugač pa jao ej, prou VEM, da ne smem preveč pospravlat - februarja sm si v stradivariusu kupula ful hudo tuniko, pošito z neti, za 3 eur, ker je bla kolekcija iz buhvedkerga leta. in si jest to lepo pospravim, da bom ja najdla tkt, k mi bo prov (sicer mi tunike ne pašejo na postavo, ker mam velike joške in zgledam k nosečnca tut tkt k nism
). in valda sm jo tk pospravla, da sm čist pozabila nanjo, zdej pa glih kumej, da jo še dobim nase
tk da jo bom mela flih en tedn lhk na seb
no, v petek, upaaaaam, da mi rata, čeprou mam slab občutk, da bom glih tkt na ustnem enkat
sm upala, da bo mogoče šele v petek začeu z ustnimi in bi bla jest v pon na vrst, ampak je reku, da bo hitr popravu, ker ma drug tedn nekinevemkaj in bo začeu jutr pop z ustnimi ... tk da držte pesti!
glede
- jest sm zelo sproščena, še preveč
skos bi
in pr nama je moj tisti, k komplicira in ga skrbi, tk da sm rahlo prikrajšana, ampak ok, bomo pa jesen in pozim bl ane
kamelija, če se pa ne počutiš sproščeno, pa ni fore, da se "siliš", da bi te pol skrbel al pa kej. nč ne kompliciraš, različni smo si in poslušej sebe in svoje telo.
žabica13 - ti si čist preveč pridna ... dej mou se ulež pa uživej, dokler še lhk, pol bomo itak tuk ogromne, da nm tut ležat ne bo več pasal
punce, lepo se mejte, se tipkamo kej jutr, ker doma spet net ne dela
lep dan!