writing-img

RE: Tifol, Elevit, Centrum?

clock-img

07.09.2010, 08:29

clock-img

zita

pencil-img

296

v prvi nosečnsoti pred 5 leti sem jemala tifol- obupno slabo, zdaj sem pred 1 mesecem začela jemati centramed- na škatli piše za ženske v rodni dobi in nosečnice. Mislim da sem že nsoeča, bom testirala med vikendom.

clock-img

07.09.2010, 12:21

clock-img

anity_1

pencil-img

328

zita, držimo pesti user posted image user posted image

Jaz pa jemljem šumeče tablete z vitaminom b in folno kislino.. Imam jih še samo nekaj za popiti. Doma pa že imam pripravljeno pkatlico Elevita. Te bom začela jemati, ko bom dobila user posted image , ker v naslednjem ciklu upamo, da bomo zagledali user posted image

clock-img

15.09.2010, 12:16

clock-img

jeanitte

pencil-img

48

Sama jemljem 3 škatlo Tifola, pa nimam nobenih stranskih učinkov.
Razen 1 mesec mi je blo skoz slabo, sam ker sem mela kao še druge "znake nosečnosti", to pripisujem moji psihi.
Karkoli že jemljete, želim, da čimprej zagledate (zagledamo) user posted image .

clock-img

21.09.2010, 08:21

clock-img

zita

pencil-img

296

aha, sem pozabila napisati... seveda je test pokazal user posted image . Uh, tako kot prvič, zanosila prvi plodni dan :-). Zdaj je 8 teden, prvi pregled imam šele v 9 tednu. Nobenih slabosti.

clock-img

22.09.2010, 18:27

clock-img

smeška83

pencil-img

282

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem