cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

03.02.2010, 08:36

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jutro!user posted image

Kakšno jutro, če je že dan? user posted image user posted image user posted image

Mater sem, ko en penzionistuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2010, 10:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jutro je še to zame...Kdaj pa si vstala, spps? Jaz danes ob 06.30h, pa ne po svoji volji.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 10:17

clock-img

spps

pencil-img

14046

Jutro je še to zame...Kdaj pa si vstala, spps? Jaz danes ob 06.30h, pa ne po svoji volji.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbudila sem se ob 4ih, nisem mogla spatuser posted image user posted image  do 6.3o sem že 2 stroja opralauser posted image user posted image

kako ste kaj? A pri vas tud piha?Grrr

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2010, 10:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Zbudila sem se ob 4ih, nisem mogla spatuser posted image user posted image  do 6.3o sem že 2 stroja opralauser posted image user posted image

kako ste kaj? A pri vas tud piha?Grrr

Ufffffffff, to pa je hitro...jaz pa bi tak spala, pa mi ne pusti.
Ja, tukaj tudi tak piha, da bo glih streho dvignilo. user posted image

clock-img

03.02.2010, 10:35

clock-img

pencil-img

3845

Kako vreme, ha?user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz prekipevam od dobrega razpoloženja. Pa še deda pride sedaj po V. in ga malo pelje na sneg. Jaz pa kuham in poslušam muziko. user posted image user posted image user posted image user posted image Je treba izkoristiti!

Najaa, Cita, Tasa
- kaj boste kaj pekle torte za RD? Jaz nimam nobenega dobrega recepta!user posted image Se priporočam.

Mi bomo tortico naročii doma pa mislim da bova z Lauro spekli kakšno čokoladno nekako tako se nagibam...bomo pa vidli še mal cincam...kok sem jezna kličem v službo do kdaj sem doma pa še poslovodja nič ne ve ne ve niti kam bom šla delat pol pa se pejt kej...user posted image user posted image ehhhh brez veze

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.02.2010, 13:09

clock-img

trezika

pencil-img

3981

ALoALo!

MB naju jutri žal ne bo.... user posted image user posted image user posted image user posted image avto še ni popravljen, ker jutri šele dobiva to črpalko, ki jo je treba menjat...atiju pa ne moreva avta vzet, ker zvečer ni koga, da bi šel po njega v službo.... Maruša pa ob 21 seveda že spi..... upam, da se bomo za drugi teden tudi zmenle...ve pa uživajte še za naju user posted image

clock-img

03.02.2010, 18:12

clock-img

mediuhec

pencil-img

476

trezika,

škoda da vaju ne bo!
ostale - glede parkiranja: tokrat imam biper samo za 1. rampo, pa se nekam bliz živo modre fieste parkirajte. upam da vam kak stari atek ne bo težil :-)

ostale pa se vidimo!!

TORTA: nutela rula, z višnjami, v kremo, njamsi. mojmu jo bom sama spekla. smo pa vsi bolj čoko tortarji, pa nas sadne ne zanimajo najbolj  he he (hočem rečt nimam niti preizkušenih receptov za sadne) 

clock-img

03.02.2010, 19:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

trezika,

škoda da vaju ne bo!
ostale - glede parkiranja: tokrat imam biper samo za 1. rampo, pa se nekam bliz živo modre fieste parkirajte. upam da vam kak stari atek ne bo težil :-)

ostale pa se vidimo!!

TORTA: nutela rula, z višnjami, v kremo, njamsi. mojmu jo bom sama spekla. smo pa vsi bolj čoko tortarji, pa nas sadne ne zanimajo najbolj  he he (hočem rečt nimam niti preizkušenih receptov za sadne) 

Trezika škoda!user posted image

Mediuhec, midva prideva, le če naju slučajno oni, ki nam jutri pripelje kurilno olje, zajebe in ne bo prišel zgodaj zjutraj, kot je obljubil. V tem primeru javim, če naju ne bo.user posted image

clock-img

03.02.2010, 19:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa, DOBER VEČER!user posted image

clock-img

03.02.2010, 20:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

A ne bo nobene?user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 20:59

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

jaz sem tu samo grem danes vija postelja sem včeraj preveč ponočevalauser posted image

clock-img

03.02.2010, 21:09

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

jaz sem tu samo grem danes vija postelja sem včeraj preveč ponočevalauser posted image

Vredi te!user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:35

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Se samo javim, da smo ok. Me moj spet ne pusti k računalniku. Ima delo. Kaj čmo. user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

KOKICA si pa hitro obupala. user posted image

clock-img

04.02.2010, 07:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jutro!user posted image

clock-img

04.02.2010, 07:58

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA si pa hitro obupala. user posted image

Ja, kaj čem!user posted image

clock-img

04.02.2010, 07:59

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Jutro!user posted image

Jutro nazaj,pa lepo jutro jeuser posted image ,prečudovitouser posted image .

clock-img

04.02.2010, 08:01

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Še marsovci bi me lahko odnesli tako močno sem spala ,pa še bi kako uro.user posted image

clock-img

04.02.2010, 08:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Še marsovci bi me lahko odnesli tako močno sem spala ,pa še bi kako uro.user posted image

Mene tudi....super je bilo a prekratko tudi zame!

Se vidimo, midva prideva!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 19:51

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Kaj pa zdaj to pomeni, da nas moram na drugi strani iskat????? user posted image

clock-img

04.02.2010, 19:51

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober večer!user posted image

clock-img

04.02.2010, 19:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj pa zdaj to pomeni, da nas moram na drugi strani iskat????? user posted image

jah, to pomeni da smo že na drugi strani user posted image user posted image BRAVO me user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dober večer.

clock-img

04.02.2010, 19:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tak pozdravla sem vas, zdaj pa grem nek verz iskat pol pa likat. Juhey user posted image  user posted image To sem si najbolj želela danes.

user posted image so mi v vrtcu rekli,da bodo Lijo čez dan toliko otrudli,da bo samo padla v posteljo zvečer. Aha, se mi zdi. Frajla se je najedla, zaigrala da je zaspala, ko pa sem jo nesla v posteljo, še prav vrat nisem zaprla, ko je že stala pa se drla: mama, ata, baba .. user posted image
Tak da je zdaj na puzzlih in se igra z Hello Kitty. user posted image
No, če bo spet spala do 6.30 pol je še lahko malo gor user posted image

Nič lepo bodite, se tipkamo kaj jutri.

clock-img

04.02.2010, 20:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Čer... A spet nobene blizu? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem