writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

04.02.2010, 22:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Spodnje 3-ke? Vauuuuu, hitro! user posted image user posted image user posted image Pol je pa res bogica.

Kako je pa kaj v vrtcu?

clock-img

04.02.2010, 22:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Spodnje 3-ke? Vauuuuu, hitro! user posted image user posted image user posted image Pol je pa res bogica.

Kako je pa kaj v vrtcu?

Ja, 3-ke nima pa še zg. 1 al pa 2 user posted image user posted image

Vrtec..danes je že bilo brez joka, ko sem ponjo prišla! Saj bo počasi...samo malo dlje rabi. Me je res šokirala, ker sem mislila,da nebo problemov, da se bo hitro vživela...pa nič od tega user posted image

clock-img

04.02.2010, 22:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kako je pa kaj v vrtcu?

Ja, 3-ke nima pa še zg. 1 al pa 2 user posted image user posted image

Vrtec..danes je že bilo brez joka, ko sem ponjo prišla! Saj bo počasi...samo malo dlje rabi. Me je res šokirala, ker sem mislila,da nebo problemov, da se bo hitro vživela...pa nič od tega user posted image

Ma sej niso to problemi. Otroci doživljajo stiske, ko se takole ločijo od mame. Sej bo, pridna je, da ne joka več.

clock-img

04.02.2010, 22:19

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Draga moja Najaa bi še klepetala ampak imam zadnje dni budilko ob 6.30. Če pa je slučajno ne slišim, pa se tak fajn pokaka,da jo zagotovo voham user posted image  user posted image

Lepo in mirno noč želim. Se tipkamo jutri kaj user posted image
Poljubčke malima dvema princeskama!user posted image

Persida..saj se lahko nazaj prijaviš na RR user posted image . Saj veš, da te imam fulll rada user posted image

Kokica... a te je tvoj iz računalnika nagnal? Lahko noč,se slišimo kaj!

clock-img

04.02.2010, 22:25

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image Lahko noč, tasa.

In tud vse druge, ki ste tak elegantno pobegnile. user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 22:31

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Jaz končala svoje obveznosti sedaj ,pa šibam pod tuš in gasa spat.Lahko noč.Bo pa jutri več časauser posted image .Nočko.

clock-img

04.02.2010, 22:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Še od mene...

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

05.02.2010, 11:52

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dober dan!

Nas bom na hitro prestavila na prvo stran user posted image

Pri nas je zelo aktivno in do računalnika trenutno komaj pridem. Smo pa zdravi, zob še vedno nima, ponoči še vedno je (večkrat in to konkretno user posted image ), na noge se postavi že kar mimogrede user posted image

Toliko na kratko.

clock-img

05.02.2010, 11:57

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Tak pozdravla sem vas, zdaj pa grem nek verz iskat pol pa likat. Juhey user posted image  user posted image To sem si najbolj želela danes.

user posted image so mi v vrtcu rekli,da bodo Lijo čez dan toliko otrudli,da bo samo padla v posteljo zvečer. Aha, se mi zdi. Frajla se je najedla, zaigrala da je zaspala, ko pa sem jo nesla v posteljo, še prav vrat nisem zaprla, ko je že stala pa se drla: mama, ata, baba .. user posted image
Tak da je zdaj na puzzlih in se igra z Hello Kitty. user posted image
No, če bo spet spala do 6.30 pol je še lahko malo gor user posted image

Nič lepo bodite, se tipkamo kaj jutri.

Frajla! Že uporablja taktiko: eden se me bo pa ja usmilil user posted image

Je torej spala do 6.30?

clock-img

05.02.2010, 12:02

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Aja, sem misla, da se ti že kaj sanja. user posted image
Moji dve mata polno vsega in reeees ne vem, kaj bi. Tricikel bo pa rabla in to je ena od stvari, ki jih je Tija res uporabljala.

Jaz tudi razmišljam o triciklu, ker smo prvič imeli enega starega, ki je sedaj samo še za v smeti. Drugih igrač imata že tako preveč, tricikel je pa res uporaben.

clock-img

05.02.2010, 12:06

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

user posted image user posted image user posted image  L.

clock-img

05.02.2010, 15:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Frajla! Že uporablja taktiko: eden se me bo pa ja usmilil user posted image

Je torej spala do 6.30?

ne, je bila lakota ob 4h. Pol pa je do 7.10 potegnila. Mah, zadnje dni poje samo 80ml mleka te pa ni čudno,da je lačna sredi noči.

clock-img

05.02.2010, 15:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dober dan.
Sama samcata..no T. je na kavču user posted image . Lija pa v Lenartu user posted image so mi jo odpelali, še preden sem ne rekla.

clock-img

05.02.2010, 16:09

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober dan.
Sama samcata..no T. je na kavču user posted image . Lija pa v Lenartu user posted image so mi jo odpelali, še preden sem ne rekla.

boga si user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan.

boga si user posted image

vem ja user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 19:48

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Čer... anybody here? user posted image

Nikino današnje razpoloženje: sitnoba, trma, cviljenje, jokanje, tečnjarjenje... user posted image Mogoče pa sprememba vremena vpliva na njo. Je namreč deževalo nasmesto snežilo. user posted image user posted image Spala je pa čez dan kar 3 ure v kosu kar ni njena navada. S tem, da sem komaj čakala, da gre spat, ker je na levo vstala. user posted image Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... user posted image   user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 19:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer... anybody here? user posted image

jeeeee, meeee user posted image user posted image

Nikino današnje razpoloženje: sitnoba, trma, cviljenje, jokanje, tečnjarjenje... user posted image Mogoče pa sprememba vremena vpliva na njo. Je namreč deževalo nasmesto snežilo. user posted image user posted image Spala je pa čez dan kar 3 ure v kosu kar ni njena navada. S tem, da sem komaj čakala, da gre spat, ker je na levo vstala. user posted image Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... user posted image   user posted image user posted image

OBJEMČKI!!

Nea mi gre ostale smeške prikazat user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. user posted image user posted image user posted image Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. user posted image user posted image user posted image Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tak se govori!
Imate jutri predpriprave? user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image tak se govori!
Imate jutri predpriprave? user posted image

Ja. user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, super. Imejte se maximalno super user posted image  user posted image  user posted image

Ko pa se boste s čim sladkim basali pa se kaj name spomnite user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:29

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No, super. Imejte se maximalno super user posted image  user posted image  user posted image

Ko pa se boste s čim sladkim basali pa se kaj name spomnite user posted image user posted image

Ti bom sliko poslala. user posted image user posted image user posted image

U, zdej sem se spomnila, da moram KOKICI slike poslat. Kje pa je kaj ona danes? user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ti bom sliko poslala. user posted image user posted image user posted image

U, zdej sem se spomnila, da moram KOKICI slike poslat. Kje pa je kaj ona danes? user posted image

Te držim za besedo. Lahko pa mi slavljenko s prijateljčki pošlješ... bo to tud dovolj sladko user posted image

Kokica? Pojma nimam...pa Persida je bla včeraj glasna, da bo prišla pa ni ne duha, ne sluha o njej user posted image

clock-img

05.02.2010, 20:34

clock-img

trezika

pencil-img

3981

čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

clock-img

05.02.2010, 20:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

oooooouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem