writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

14.02.2010, 21:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. user posted image

user posted image user posted image user posted image aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju 

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.2.2010 21:27:20 >

clock-img

14.02.2010, 22:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Lahkooooo nooooččč, prijetne sanje vsem!

clock-img

15.02.2010, 12:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pika se je danes prelevila v princesko. Do drugega leta je predolga, da bi čakala na krono. user posted image

user posted image user posted image user posted image aha in Ficko se je prelevil v princa na belem konju 

Ne ne, princa pa še ni. user posted image

clock-img

15.02.2010, 13:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!user posted image

Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 16:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Midva sva nazaj iz Ptuja, kjer sva si ogledala povorko slov. vrtcev. Zelo lepo!user posted image user posted image user posted image

verjamem,da je bilo lepo. Toti tamali so full lepi user posted image

clock-img

15.02.2010, 16:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila user posted image  user posted image Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. user posted image  user posted image Velik napredek.
In ker je bila pridna ji je ati  šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. user posted image user posted image user posted image user posted image to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje user posted image To še bo zabavno user posted image

clock-img

15.02.2010, 17:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moram povedat,da mi je vzgojiteljica danes Lijo pohvalila user posted image  user posted image Je bila ful pridna, vmes je malo še pojokala ampak ni bilo druge panike. Se že sama zaigra in tudi spala je že 1 uro pa 10 min. user posted image  user posted image Velik napredek.
In ker je bila pridna ji je ati  šel kupit vse za Tweety zabavo z njenimi prijatelji v čet. user posted image user posted image user posted image user posted image to pomeni...tweety krožnički, kozarčki, in kapice za njene prijatelje user posted image To še bo zabavno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo moja Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj zrihtala z ono  položnico za vrtec?user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 18:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo moja Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem vedela, da bo. Sedaj še pa bolj komaj čakam četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj zrihtala z ono  položnico za vrtec?user posted image user posted image

user posted image
Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same user posted image

ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze.
Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar,  ko se je uvajala. Kuj neke, res..

clock-img

15.02.2010, 19:57

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image
Tudi jaz čakam četrtek...ata gre v službo tak da bomo same user posted image

ne, položnico sem dobila za teden dni in to polno ceno. Zato pa je tolko. Brezveze.
Nisem imela urejeno znižanje za mesec januar,  ko se je uvajala. Kuj neke, res..

tudi vredu!user posted image

Ojoj! Pa bi te lahko opozorile, ne, da si moraš dati znižati plačilo, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 21:30

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa kaj zdaj se bo katera oglasila al ja?user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.2.2010 21:31:01 >

clock-img

15.02.2010, 22:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image za Lijo in user posted image za super atija, ki obožuje tweetyja.

clock-img

15.02.2010, 22:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... user posted image

clock-img

15.02.2010, 22:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kokič evo mene. Ful me skrbi, ker je Nika zelo težko zaspala, pa ves čas že kašlja. Mislim, da bo noč še dolga. Revčka je že 2x mal zbruhala ven sluzi... user posted image

Ooooo, Najič!user posted image

Za Niko pa user posted image user posted image user posted image .

In drugače?

clock-img

15.02.2010, 22:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. user posted image Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. user posted image
Pa ti?

clock-img

15.02.2010, 22:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Drugače še kar. Zavedam se, da se mi izteka porodniška in na enkrat ful uživam doma. user posted image Ma tudi službo iščem, malo po malo, se lih ne pretegnem zraven no, moram priznat. user posted image
Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. user posted image

clock-img

15.02.2010, 23:01

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Dober večer!

Me par dni ni bilo tukaj pa sem prišla pogledat kako ste user posted image

clock-img

15.02.2010, 23:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

15.02.2010, 23:06

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

user posted image user posted image user posted image  Lija!

Pa super zabavo vam želim user posted image

clock-img

15.02.2010, 23:06

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Oooo, Nina, jaz pa sem se prišla ravno posloviti. Boš kar hitro ugotovila, da ni nič novega. user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

Ja, sem že user posted image user posted image user posted image

No, razen, da ste vsi lepo pustovali user posted image

No, lahko noč!

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 15.2.2010 23:07:08 >

clock-img

15.02.2010, 23:08

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

joj, user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 23:09

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Jaz sem tudi začela sedaj ful uživati, ni in ni mi za it nazaj v osje gnezdo. Sedaj poskrbim, da z Valentinom vsak dan narediva kaj novega, da spozna kakšno novo stvar, človeka, pač nekaj kar si bo mogoče zapomnil. user posted image

Jaz bi bila tudi takoj za podaljšanje. Za kake 3 mesece takoj!

clock-img

15.02.2010, 23:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? user posted image

Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo?

clock-img

16.02.2010, 15:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa ti?

Kdaj se ti izteče?

Zdej jih velik spozna, ko so maškare a ne? user posted image

Marca se mi izteče. Kdaj se pa ti vračaš v osje gnezdo?

01.03. user posted image

clock-img

16.02.2010, 15:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 19:53

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimivauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem