writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

16.02.2010, 19:55

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomarančeuser posted image .Če boš lahko prikurišuser posted image .

clock-img

16.02.2010, 20:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Sem nas na 1. stran potisnila!user posted image user posted image user posted image Nekaj mi povejte, zakaj FEBRUARČICE toliko čvekajo, če pa so že vse v službah ali? Ali so vse ponovno noseče al kaj?user posted image user posted image user posted image

Mislim ,da je čas ,da prideš čvekat na marčevski zid na fb .Jaz pridem ampak se ti ni da bi z mano čvekala ,ker ga kar popihaš očitno ti nisem preveč zanimivauser posted image

user posted image user posted image user posted image normalno da mi nisi, ne!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne, ne bom plezala na zid....bom pač šla predčasno v penzijo. user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kokica - da boš mela kaj brat sedaj se spravim na pomarančeuser posted image .Če boš lahko prikurišuser posted image .

pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena.user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:05

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Evo ,da pridem na raport.Včeraj bili na FT z Anžetom.Gospodič se je šel cartat z njo.Ga postavi nanoge on se vsede,ga da v položaj za kobacanje on na glavo.Druge vaje ,ki so bile za ravnotežje ,pa brez poblemov delal.Ko mora telovadit se njemu vedno najbolj spiuser posted image .
Seveda ko prideva k babici ,pa se je cel popoldan postavljal na noge.Pa probaval v položaj kobacanja.In kako mi naj ft verjame ,da on vse to doma počne tam ,pa kak mu je.Tak je ft rabla 2 meseca ,da ga je vidla ,da samostojno sedi.Jaz ,pa ji pravim ,pa mi očitno ni verjela.Pol ,pa ko enkrat pridema ,pa se gospodič vsede tak kot velik in seveda ft skor kap.Očitno bo sedaj 2 meseca rabil ,da ji pokaže kako se on vstaneuser posted image .
No in ker je ft zmedena in ne ve al on res ne zmore al se mu ne da imava mesec dni 2 krat tedensko ftuser posted image .

Tak mali ,pa nas nateguje ko norc. No upam samo ,da so to njegove muhe al,pa da še enostavno ni za to kar ona hoče.Jaz mu itak dajem čas in pravim ,da se on ne bo plazil tako kot bratec amak bo lepega dne samo odkorakal.No bomo videli. 

clock-img

16.02.2010, 20:08

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

pridnauser posted image user posted image user posted image jaz pa sendvič jem...no, kar dva imam pripravljena.user posted image

Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šeluser posted image .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjalauser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

hahahaa, Persida, Anže je car. Se spomnim V. v RA, je vedno tak gledal dohtarco, kot da se je zaljubil v njo in ni nič dal od sebe. Ko pa je začela pisati v kartoteko pa je začel delati VSE, kar prej ni. Pa je morala popravljati v kartoteki. user posted image user posted image user posted image Ja, že sedaj se hecajo. 

clock-img

16.02.2010, 20:11

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Danes ,pa tečen dan za popenit.NO jaz sem bla sitna ,ker sem nenaspana.Mali je kar nekaj gundral in me budil.Ne vem al samo meni tak noč mine al me daje sladkorna nevem v glavnem samo bi spala .Ponoči ,podnevi res in seveda ,ker sem bla tak super razpoložena maladva tudiuser posted image user posted image .Samo ,da je spet noč.Mislim ,da bom počasi kar odpičlauser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz bi tudi sendvič ,če bi kdo po njega šeluser posted image .Pa ne dva kar tri takega s pariško ,pa majonezo,pa paradižnik,pa po možnosti sveži kruh.Uh.....bom rajše kar sanjalauser posted image

saj nimaš daleč...idi...user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:17

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvičuser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:17

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nič nisi rekla sta hodle s treziko?

clock-img

16.02.2010, 20:27

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nič nisi rekla sta hodle s treziko?

jaz sem bila, pa ona menda tudi z neko kolegico, nisva pa bili skupaj...

clock-img

16.02.2010, 20:28

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nimam vsega kar bi si zaželela v sendvičuser posted image

ma si izbirčnauser posted image

clock-img

16.02.2010, 20:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kokica user posted image miss you!

clock-img

16.02.2010, 20:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica user posted image miss you!

Oj! user posted image

user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kak je Nika danes? Kaka je bila noč?

clock-img

16.02.2010, 20:51

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. user posted image Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga. user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:56

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Noč je bila stnadard, proti jutru je prišla h meni. user posted image Ja, veliko je kašljala, ampak to je bolj od suhehga zraka kot kaj drugega. Tak imamo suh zrak, da tud mene draži in imam ful suho kožo. Beda no, pa vlažilec zraka imamo, na radiatorjih brisače, pa nič ne pomaga. user posted image

a tak...ja ta zrak je res kriza...komaj čakam, da bo pomlad. user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tuuuuuud, pa da malo spet zaživimo.

Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ti, a se čmo drug teden mal dobit? Predvidoma bom pon in tor v bližini. user posted image

Torek bi šlo načeloma ja...Kje pa?

clock-img

16.02.2010, 21:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali.

clock-img

16.02.2010, 21:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ma najboljše, da še mal druge vprašamo in se zmenimo. Jaz se lahko tudi kam pripeljem. Je bilo pa zadnjič v Tušu super a ne da? Všeč mi je bilo, ko smo dale male na tla in so se lahko igrali.

ja, to je bilo svetovno, ker moj ne zdrži pet minut pri miru...In to naše zadnje srečanje, če bo. user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sej noben ne zdrži dolgo na miru. user posted image Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču...
Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa  zgine. user posted image
NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje.

clock-img

16.02.2010, 21:17

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sej noben ne zdrži dolgo na miru. user posted image Glih zato je blo fajn, ker smo jih zagradile. Ma če bi bila pomlad, bi se lahko doble vzunaj na kakem igrišču...
Sem tud na zid napisala, da bojo še druge prebrale. Kje je zdaj Persida? Vabi nas sem, pol pa  zgine. user posted image
NE BO zadnje srečanje, kokica, bomo že nekak uskladile, sam mal težje.

Zelo težko!user posted image

Kako pa kaj stajica? Gre v promet?

clock-img

16.02.2010, 21:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo.user posted image Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala.

clock-img

16.02.2010, 21:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image Ja ja, gre v promet. Igrače noter mečemo.user posted image Ma ja no, sej sta noter sam kadar sta obe. Nika sama noče bit, ko gre Tija pa obvezno še tamala.

user posted image user posted image user posted image FAca mala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem