writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

16.02.2010, 21:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

16.02.2010, 22:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Spet sem mobilna user posted image  user posted image  user posted image

Sem dobila končno net!

Samo nimam dosti časa, sem v gužvi..mam tolk dela da joj user posted image user posted image

Lahko noč.

clock-img

17.02.2010, 10:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutroooo.  user posted image user posted image

Punce, če boste imele čas a vas lahko prosim,da glasujete ko boste na računalniku za številko 65 na tej povezavi?
Glasuješ lahko kar dost krat na dan,tak da če se bo kateri dalo bi bili zelo veseli vašega glasa.

Pa še link :

http://www.radiocenter.si/dogodki/zvezda-centra-na-kurentovanju/

HVAAALAAAA

clock-img

17.02.2010, 12:27

clock-img

trezika

pencil-img

3981

iiiiiiiiiiiiiiiii tasa kako ste bli dobri user posted image user posted image user posted image sem glasovala ... pa seveda še bom user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2010, 12:57

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ  spreminjajo ko že pol ure klikamuser posted image .Ker niti vaše slike ne najdemuser posted image

clock-img

17.02.2010, 12:59

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tasa kje lahko vidim kolko glasov imate in če se kAJ  spreminjajo ko že pol ure klikamuser posted image .Ker niti vaše slike ne najdemuser posted image

js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim

clock-img

17.02.2010, 18:59

clock-img

trezika

pencil-img

3981

buuuuuuuuuuuuu...jaz sem tu user posted image

clock-img

17.02.2010, 22:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
js sn kar na tisto sliko na prvi strani kliknila, pa potem maš zgoraj puščice levo in desno... števila glasov pa js tudi ne vidim

ja, tudi jaz števila glasov ne vidim. user posted image

trezika hvala. user posted image

clock-img

18.02.2010, 07:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro.
Spali nikak user posted image celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter.
Tak,da sve auf že od 6,30.

No, grem delat dalje... user posted image

Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.2.2010 7:40:11 >

clock-img

18.02.2010, 07:57

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Spali nikak user posted image celo noč se je premetavala in jokala..nea vem kaj je to. Mogoče zobki, ker si je tiščala vso dlan noter.
Tak,da sve auf že od 6,30.

No, grem delat dalje... user posted image

Persida, Kokica, MČ, trezika se vidimo a ne? Vas čakamoooo user posted image

Prihajavaaaaa!user posted image user posted image

Lija ni mogla spati, ker je vedela, da danes dobi obisk in ne gre v vrtec!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 08:48

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lepo se mejte na Tweety zabavi! user posted image

clock-img

18.02.2010, 14:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

hvala Najaa.

clock-img

18.02.2010, 15:23

clock-img

trezika

pencil-img

3981

hvala Najaa.

super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 15:27

clock-img

ada2

pencil-img

7402

še jaz se malo oglasim, imam kar slabo vest, ko se tak poredkouser posted image

no, smo dobro, jaz na dopustu, še malo, pa začne miha v vrtcu, jaz pa malo za njim v službi - ravno na dan žena imam prvi delovni dan... so mi že obljubili najprej eno rožico na predaji službe, potem pa veselo na delouser posted image  saj malo se že veselim, sploh, ker imamo nove uniforme in so take res kul, pa še rumene majice imamo, take ful živeuser posted image
danes sem bila v MB, pa sem šla v leclerca kupit štrample za miha, ker so mu kar naenkrat vse premale, kar pa imam še od adama pa vse prevelikouser posted image  da ne bo tak revež v vrtcuuser posted image . sem gledala tudi bodije, ampak niso imeli več velikih številk, sicer pa z bodiji ni sile, jih ima kar dovoljuser posted image

zobov ima že 8, od tega so trije komaj pokukali na plano, 5 pa je že velikih. hodi še ne, je bolj ziheraš... če že sam stoji, se hitro sesede na kolena in šiba po štirih, ali pogleda za kaj bi se prijel...

no, tak, na kratko...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

18.02.2010, 16:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

hvala Najaa.

super je bilo... mama Nataša se je ful potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

18.02.2010, 19:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

hvala Najaa.

user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem bila sita do sedaj..ko papcam pred računalnikom.user posted image

HVALA, Tasa. Hvala za vse. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2010, 14:12

clock-img

trezika

pencil-img

3981

joj, joj, joj, joj, joj,..... koliko čvekate user posted image

clock-img

19.02.2010, 14:14

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašljauser posted image user posted image dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet????

clock-img

19.02.2010, 16:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zdaj pa malo resnosti...mam eno vprašanje...zdaj se je že dve noči zaporedoma zgodilo, da je mela Maruša proti jutru neke napade kašljauser posted image user posted image dans je pokašljevala od 4 do 5.30...zbudila se sicer ni, ampak sploh je ni blo fajn poslušat.... pa zdaj ko spi tudi nekaj kašlja...kakšna ideja, nasvet????

jaz ji dajem zvečer SLEZOV sirup za pomiritev kašlja.

jutri dobiš sms, bom mami vprašala ko jo vidim. OKy? user posted image

clock-img

19.02.2010, 17:34

clock-img

trezika

pencil-img

3981

torej ga bom nabavla pa bomo videli kako bo...

hvala...

clock-img

19.02.2010, 19:03

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

ojla,čveke...niste več tak čvekaste...user posted image se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve?
aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur...user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

19.02.2010, 20:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nika ima pogosto take napade kašlja zarad suhega zraka. In ponavadi ravno 'proti jutru, ko začnejo ogrevat.

tasa, a ti ji kar preventivno daš slezov sirup al tud tak kašlja?

clock-img

19.02.2010, 20:19

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla,čveke...niste več tak čvekaste...user posted image se malo javim,smo imeli kontrolo v razvojni...stanje je sledeče,ko sva začela z vajami za kobacanje po štirih se je lucas odločil da se bo raje po ritki vlačil...in ga nisem več na štiri spravila...pa je v razvojni rekla da to ni nič hudega ker po peni in na postelji kobaca po štirih-ker se ne more po ritki vleč...imamo pa problem ker levo nogico nekako not vleče in mamo spet vaje pa ft marca...se dvigne-napredujemo-a počasi...saj bo...in kako ste ve?
aja-pa čestitke vsem za prve svečke...saj vas spremljam a mi zmanjkuje časa...bi moral dan met več ur...user posted image user posted image user posted image

Daj mu čas.
Anže še tudi ne kobaca ,pa se ne sekiram.Zaenkrat greva počasi in ziher.Glavno mi je ,da bo otrok shodil ko bo ,pa bo že sam pokazal.Mimgrede on je naš šefuser posted image . Pa skrbi za mene ,da grem malo v mesto med ljudi.user posted image

Kako lahko vidi ,da nogico noter vleče ,če ,pa niti ne kobaca niti hodiuser posted image  

clock-img

19.02.2010, 20:20

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pri nas mažemo po prsih od bimbija mazilo in še vedno furamo kamilice.

clock-img

19.02.2010, 20:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Aja, sem pozabla, da zdej ji že nekaj dni mažem z materino dušico po prsih in hrbtu in je kar boljše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem