writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

22.02.2010, 21:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kaj zdaj in vse tiho je bilo pa lahko noč pa take. Sej sem hotla načet debato. Niste resne. user posted image user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj zdaj in vse tiho je bilo pa lahko noč pa take. Sej sem hotla načet debato. Niste resne. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Oj!

glih komaj še pridem do compa :S, pa še takrat mam druge stvari za rihtat, iščen namreč novo službo, ker se mi bo v tej po 14 dneh odkar delam zapeljalo, če bo šlo tako naprej...user posted image
ma drugače smo vredu, otroci so zdravi :D

Pa pri vas?
Je sploh katera tu?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.02.2010, 09:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2010, 16:25

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: spps
glih komaj še pridem do compa :S, pa še takrat mam druge stvari za rihtat, iščen namreč novo službo, ker se mi bo v tej po 14 dneh odkar delam zapeljalo, če bo šlo tako naprej...user posted image
ma drugače smo vredu, otroci so zdravi :D

Joj, tako hudo user posted image  Upam, da najdeš hitro kaj boljšega.
Mene tudi že stiska zaradi službe. Me skrbi, če mi bo uspelo vse naredit v osmih do devetih urah, ker po letu dni sem res že ven iz rutine in bom za vsako stvar rabila malo več časa. Mislim, da bo prvi mesec kar kriza. Pa naša dnevna logistika me malo skrbi, ker bosta otroka vsak na svojem koncu.

clock-img

23.02.2010, 16:27

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Ja, tele naše razgovore je pa vedno lažje sledit, ko so tako "dolgi". Ne bo problem niti, ko bom že v službi. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.02.2010, 17:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Ja, tele naše razgovore je pa vedno lažje sledit, ko so tako "dolgi". Ne bo problem niti, ko bom že v službi. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

clock-img

23.02.2010, 20:51

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dans bo kaj? user posted image

clock-img

23.02.2010, 20:51

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aja, dober večer user posted image

clock-img

23.02.2010, 21:10

clock-img

trezika

pencil-img

3981

eh, niste zanimive..... se grem raje h dragemu stiskat user posted image

clock-img

24.02.2010, 07:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

eh, niste zanimive..... se grem raje h dragemu stiskat user posted image

si verjetno mela več od tega, kot pa tu čakala user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 07:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dobro jutro, Lija spi, ata v službi, mama na netu...kaj hoočeš lepšega user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

24.02.2010, 07:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

24.02.2010, 14:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dan!

Kako kaj? Mi smo preživeli enodnevno virozo, je imel vročino 38.5, danes pa je že okej. Danes sva imela tudi posvetovalnico, zato sporočam nove mere:

T: 9500g
V: 77cm
 Cepljen bo drugič.
Če še sploh katera ureja seznam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 17:46

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

dan "čveke"user posted image mi smo vredu,tia tud že tako hitro raste,visoka je že 78cm,kako čas gre.pa tako žže zdaj 2 dni leta zunaj po travi,čisto sama gre vse do sosede,sploh jo ne motijo jame,nič ne padeuser posted image user posted image je pridna,lepo papa,nagaja tud kaj,ampak vse to gre zraven.ponoč tud spi brez zbujanjauser posted image pa tud sama že papa,jaz ji na vilico napičim hrenovko in sama nese v usta,pa tud na žličko sama papa,ma res je angelček

clock-img

24.02.2010, 19:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

dan "čveke"user posted image mi smo vredu,tia tud že tako hitro raste,visoka je že 78cm,kako čas gre.pa tako žže zdaj 2 dni leta zunaj po travi,čisto sama gre vse do sosede,sploh jo ne motijo jame,nič ne padeuser posted image user posted image je pridna,lepo papa,nagaja tud kaj,ampak vse to gre zraven.ponoč tud spi brez zbujanjauser posted image pa tud sama že papa,jaz ji na vilico napičim hrenovko in sama nese v usta,pa tud na žličko sama papa,ma res je angelček

BRAVO za res samostojno pupo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 19:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa, dober večer!user posted image

Bomo kako rekle?user posted image Ja, ja...sanja svija o ...

clock-img

24.02.2010, 21:17

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa, dober večer!user posted image

Bomo kako rekle?user posted image Ja, ja...sanja svija o ...

Bomo,bomo...

clock-img

24.02.2010, 21:27

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

No evo.Pri naši hiši se borimo z vročino.Utrujena nonstop ,sitna ko hudič ,ja nekaj se pripravlja ni druge.
Imam občutek ,da bo spet grlo ,ker občutno manj jesta oba.
Dlesni čohamo ko pri norcih Anžetu gredo kar 3je zobki ven tako ,da zobe umivamo brez problemovuser posted image .Blažena ko hudič kot bi bla jaz ,če bi me kdo zmasiraluser posted image .
Drugač ,pa so postala zanimiva vrata,pa stikala,pa vse kar visi na zidu.Tako ,da imamo pri hiši,vodovodarja,mehanika,računalničarja,električarja,telefonista, pa pleskarja ,ker kar naprej tipata po porisanih stenah .Kar je pospravljeno mora biti zloženo na tleh.Bog ne daj ,da zvoni telefon kaj šele ,če se mami želi pogovarjat.Ja redno skrbita ,da mami ne bi imela prevelik račun.
user posted image user posted image user posted image user posted image ....jah ni nam dolgčas ne,ne,........

clock-img

24.02.2010, 21:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Na tej strani se pa skoz neki režite kot da imate vsaj tri pire v riti. user posted image user posted image user posted image

No men se tud smeje. Ko mačke ni doma miši plešejo tak da sedim za mizo od mojega in pijem cunra libre. O hudo, kok je dobra! user posted image Sem že skoraj pozabila kak okus ima alkohol. user posted image user posted image user posted image Bomo kako rekle? Mi mal seka danes. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 21:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Persida, Nika bo tud dobila še en zob se mi zdi. Ima vse napeto po ustih, tečna je in kakala je danes ene 5x. user posted image

clock-img

24.02.2010, 22:10

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Najaa - a še maš kaj viška za ruknit ,ker jaz bi tudi nekaj?user posted image

clock-img

25.02.2010, 14:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

DAn!user posted image

clock-img

25.02.2010, 19:20

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Čer! user posted image

clock-img

25.02.2010, 19:33

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer

leo*tia tvoja Tia pa je res samostojna. Moja še je daleč od tega user posted image user posted image

Kokica čestitke za mere user posted image user posted image
Persida... ni ti dolg cajt vidim, da uživaš dvojno mero user posted image
Trezika večer. Sem ti na FB na zid pisala user posted image

clock-img

25.02.2010, 20:33

clock-img

spps

pencil-img

14046

Da ne bom kvarla povprečja po postih

Čer in nočkouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem