writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

08.12.2009, 20:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

danes pa niste kaj preveč zgovorne...

clock-img

08.12.2009, 20:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

danes pa niste kaj preveč zgovorne...

kot že kar nekaj dni zaporedomauser posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 20:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Trezika, kako si? Prideš ti k Mediuhec v četrtek?

clock-img

08.12.2009, 20:52

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jap, prideva...saj nimava kaj drugega za delat....user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa sem super... popiz.... zraven rač...dragi je sedel prej za rač celo uro, zdaj ko sn pa js na vrsti pa tako veselo neke filme dol vleče in rač. tako poooočaaasiii delauser posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 20:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

jap, prideva...saj nimava kaj drugega za delat....user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa sem super... popiz.... zraven rač...dragi je sedel prej za rač celo uro, zdaj ko sn pa js na vrsti pa tako veselo neke filme dol vleče in rač. tako poooočaaasiii delauser posted image user posted image

super, te pa se tak vidimo...

izklopi torent pa naj potem vleče, ko boš ti nehala čvekatiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 20:58

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

dober večer.

user posted image user posted image user posted image Valentinu za diplomo

user posted image user posted image treziki za podelitev diplome, čeprav z malo nevšečnostjo

user posted image user posted image user posted image tasa za vrtec

danes pa same dobre novice user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 21:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Oooo, MČ, kako? Si kaj zmatrana?

clock-img

08.12.2009, 21:16

clock-img

trezika

pencil-img

3981

super, te pa se tak vidimo...

izklopi torent pa naj potem vleče, ko boš ti nehala čvekatiuser posted image user posted image user posted image

superca.... user posted image user posted image user posted image
aja, sn izklopla zadevo... ne bom js tu zraven živcev izgubljala user posted image

clock-img

08.12.2009, 21:38

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 21:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

zelo. danes sem imela predavanje. jutri mam sestanek za vrtec, v četrtek ma brat podelitev diplome pa plavanje mamo. drugi teden mam posvetovalnico in izpit. sem že zmantrana za vnaprej user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo bolje...user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 22:28

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi smo dobili vrtec. Z Lijo se začneva uvajat 01.02.2010 user posted image  user posted image

jeeee superuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 22:31

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

Čer!

Moram se pohvaliti, da je danes moj Valentin dobil svojo prvo diplomo!user posted image user posted image user posted image Za plavanje dojenčkov!user posted image

Ponosna mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeee čestitke Valentinuser posted image user posted image user posted image
Tiana pa jo je dobila že v soboto in je že v vetrini na častnem mestuuser posted image

clock-img

08.12.2009, 22:32

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

saj bo boljše user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 22:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dober večer jaz vas samo pozdravim.
Take volje kot sem danes - žalostna , lahko na roke preštejem kolkokrat sem.Ampak tudi to mora bit očitno.Edina pozitiva sta tukaj moja dva sončka.
Se tipkamo jutri ko prespim.Nočko.

clock-img

08.12.2009, 22:51

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Take volje kot sem danes - žalostna , lahko na roke preštejem kolkokrat sem.Ampak tudi to mora bit očitno.Edina pozitiva sta tukaj moja dva sončka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

09.12.2009, 07:17

clock-img

spps

pencil-img

14046

KKOOOOOKIIIIIIIIIII
vse najbooeeeeeeee!!!!!!!!!user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2009, 07:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  kaj boljše?user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2009 7:23:05 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2009, 07:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

saj bo boljše user posted image user posted image

join the clubuser posted image user posted image  Jaz ta teden imava z malim posvetovalnico, petek grem na pol predavanja, potem na fešto (ima stric od mojga 6o let), v soboto dopoldan šolo, morala bi jutr še it popoldan na tečaj (pa ga bom izpustila, ker si moram mal matematiko pogledat), v torek izpit, naspana nisem, ker mali ponoči spet galami...še mal pa se bom začela smilit sama sebiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2009, 07:37

clock-img

spps

pencil-img

14046

aja, pa dobro jutro user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2009, 07:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričatuser posted image ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat user posted image  ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko .
spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot ***user posted image

clock-img

09.12.2009, 07:42

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

KOKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A imaš dovolj likerja zaenkrat?user posted image

clock-img

09.12.2009, 07:45

clock-img

spps

pencil-img

14046

Dobro jutro.Noč kar vredu minila ko šus ,ker sem šla pozno spat.Zdaj,pa je bla taka galama za jest ,da ju nisem mogla več prepričatuser posted image ,da še malo podremamo.Novega ,pa je to ,da Tomaž noče več mleka na flašo ne zjutraj ne zvečer.Edino ,če se kdaj ponoči zbudi pol dobi enkrat.Tak,da sedaj še moram to razmišljat user posted image  ,kaj bo gopodič jedel da bo dobil mleko .
spps- hvala paše upam,da ma vsaj mal več pametnih možganov kot ***user posted image

si boljše?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2009, 07:51

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: spps

si boljše?user posted image

Ja je minla jezauser posted image .Ma včasih bi človeka lažje nosla ko prenašalauser posted image .

clock-img

09.12.2009, 07:51

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

spps - in ti razen tega da si ful spočita,pa naspana?user posted image

clock-img

09.12.2009, 08:01

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps - in ti razen tega da si ful spočita,pa naspana?user posted image

user posted image user posted image user posted image  uživam tak,da ne vem več zaseuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem