writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

24.12.2009, 13:26

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

clock-img

24.12.2009, 13:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

So dnevi in trenutki
polni sreče in miline
ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo,
da ne mine.
Vesele božične in novoletne praznike!

user posted image

Vsem marčevkam in njihovim družinam želim prijetno praznovanje!
user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.12.2009 13:27:46 >

clock-img

24.12.2009, 14:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ker vam ta trenutek ne morem podariti nasmeha,
neženega pogleda in toplega objema,
Vam zato pošiljam preko neta.
Naj vas torej za novoletne praznike greje misel,
da nekdo misli na vas.
Vesel Božič.. user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hahaahha, Tasika pa ne more brez Tweety-ja!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:34

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

VSEM SREČEN IN LEP BOŽIČ!

clock-img

24.12.2009, 14:44

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Jaz sem pa spala 2 uri dlje kot navadno, tako da sem v user posted image

Jaz tudi, s tem da sem ponoči bedela 2 uri, ker mala ni hotla zaspat. user posted image user posted image user posted image Ena bi se špilala sred noči, drugo je pa uho bolel... Zdej jo je moj pelu h P.Bomo vidli kaj bo. Če bo vnetje ušes, bo to prvič odkar je bila cepljena.
Nina, malo kasneje ti odpišem. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:44

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Kokica user posted image user posted image user posted image , da ne potrebujeta več FT user posted image

Yania user posted image za Timona. Bogi mali, kaj se mu sedaj še vedno ponavljajo bronhitisi, ko imaš starejšo doma?

Trezika user posted image user posted image user posted image  za nove mere!

Spps imate pa pravega lepotca user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:50

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Trinity22 user posted image Mastitis je res huda stvar. Dobro, da je AB že prijel user posted image

Mariborčanke user posted image user posted image user posted image  To pa je super slika!!!!!

MalaČebelica imate super luštno pomagačico user posted image

clock-img

24.12.2009, 19:58

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

S toplino božič naj Vas greje,
naj vez med Vami utrdi!
A novo leto naj zaseje,
kar Vaše si srce želi.
Ljubezen, zdravje in obilje
bogato naj Vam obrodi,
a vse začrtane naj cilje
v uspeh usoda spremeni!

Vesel Božič in Srečno 2010!

mama_milchy & family

clock-img

24.12.2009, 21:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hahaahha, Tasika pa ne more brez Tweety-ja!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

25.12.2009, 10:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vsem vam želim prelep božični dan. user posted image

clock-img

25.12.2009, 20:04

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vsem vam želim prelep božični dan. user posted image

Tudi jaz se pridružujem, in da bi bil čimbolj nasmejan-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

25.12.2009, 20:40

clock-img

pencil-img

3845

Vsem vam marčevke in svojim najdražjim želim lep in miren božič

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

25.12.2009, 23:13

clock-img

yania

pencil-img

2031

Kako lepe slikice, res privabijo nasmeh na obraz...zelo , zelo lepe,,,,

Nina , ma sej ne vem, Naja je šla malo pogledat v vrtec, sej veš da ne more brez, pa se je itak takoj stanje poslabšalo...pa sej ne vem, al je res samo vrtec, nekaj je tudi nečak s pole domov prinesel. Ta čas je, nimam kaj, tamal pa ko magnet za vse...grozno, vsak mesec 1bronhitis...ma šit je, ko se še vedno izkašljuje, sploh ne neha. Samo je pa dobra novica, mu je prej moj šel šteti dihanje, pa diha 28x na minuto...ful dobro...sej bo šlo to ven,,,je pa takoooo dolgotrajno.
Kaj vi ste tudi nekaj bolehali, sem slišala?..kako ste zdaj? je uredu? Mormo se kaj dobiti no...

Nič, lepo bodite, pa pridem še kaj,,,

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

26.12.2009, 23:21

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

srečen božič punce...pri nas pa je božiček prinesel velik bager,voziček,eno bebico za voziti,ter poganjalec..so bili tako srečni,posebej tija.zdaj veselo vozi babo v vozekuuser posted image user posted image in vedno jo vrže ven,ter pravi ""ap"" in se smeji.začela je bit pridna.tako ponavlja vse.zna tud pokazat kako kuža laja,tako je zanimiva..jo leo nauči skoraj vseuser posted image

clock-img

28.12.2009, 11:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

DAN!! user posted image

Kako kaj? Nič niste klepetale, nič nisem zamudila! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2009, 12:35

clock-img

trezika

pencil-img

3981

AloAlo!
Samo malo vas na hitro pozdravim....  vidim, da se tu nič kaj ne dogaja...ampak zdaj so prazniki in vam oprostim... uživajte

clock-img

28.12.2009, 13:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Imamo zobek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

28.12.2009, 13:30

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Imamo zobek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2009, 13:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Opa to ,pa mormo zapituser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2009, 14:24

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kako zatišje je tuuser posted image ...no mi smo pa včeraj dobili obiske.tija je bila navdušena ker je prišla njena 1leto stara kolegicauser posted image najraje bi jo pojedla.komaj smo uspeli posneti sliko,ker je že takoj bila na njej od veseljauser posted image

clock-img

28.12.2009, 15:01

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kako lepe slikice, res privabijo nasmeh na obraz...zelo , zelo lepe,,,,

Nina , ma sej ne vem, Naja je šla malo pogledat v vrtec, sej veš da ne more brez, pa se je itak takoj stanje poslabšalo...pa sej ne vem, al je res samo vrtec, nekaj je tudi nečak s pole domov prinesel. Ta čas je, nimam kaj, tamal pa ko magnet za vse...grozno, vsak mesec 1bronhitis...ma šit je, ko se še vedno izkašljuje, sploh ne neha. Samo je pa dobra novica, mu je prej moj šel šteti dihanje, pa diha 28x na minuto...ful dobro...sej bo šlo to ven,,,je pa takoooo dolgotrajno.
Kaj vi ste tudi nekaj bolehali, sem slišala?..kako ste zdaj? je uredu? Mormo se kaj dobiti no...

Pri nas je imel starejši bronhiolitis. Je bilo pošteno hudo. Je bil v bolnici na inhalacijah in zdravilih v žilo. Od takrat je doma in odkar se je pozdravil je ok. Ga pa zelo pazimo. Sprejemamo samo 100% zdrave obiske (saj vem, da je tudi tu riziko, ampak povsem se pa ne bomo izolirali), z drugimi se raje zmenimo, da bodo prišli, ko bodo zdravi. Tudi ne hodimo z njim v trgovine,... , tudi midva le po nujne stvari. Zaenkrat deluje user posted image

Upam, da bo tudi Timon čim prej zdrav in da se vam neha ponavljati user posted image

clock-img

28.12.2009, 15:02

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Bravo user posted image user posted image user posted image

Mi pa še ne user posted image

clock-img

28.12.2009, 15:05

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

No, vidim, da vam čez praznike ni bilo dolgčas user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte še naprej user posted image

clock-img

28.12.2009, 17:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem