writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

06.01.2010, 13:48

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo user posted image  user posted image Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu user posted image ker ni hotela spat v spalnici.

Nika polno pikapok ti pošiljamo.

user posted image  Upam, da je bila ta noč izjema in da ne bo postala pravilo user posted image

clock-img

06.01.2010, 13:49

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Lia vse najboljše za 11. mesecev user posted image

Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

clock-img

06.01.2010, 13:50

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prstauser posted image  in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči.

Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime...........

user posted image user posted image user posted image  za spanje

clock-img

06.01.2010, 14:03

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da je danes že boljše! Pri nas je bil že včeraj brez vročine, danes pa oba bolj pogosto kakata. Upam, da pri tem ostane user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:33

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..::::user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:49

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..::::user posted image
user posted image

Kak je že velika...zelo odrasla deluje!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 15:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image

Kak je že velika...zelo odrasla deluje!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res je že velika.... user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 16:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dobro jutro.
Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo user posted image  user posted image Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu user posted image ker ni hotela spat v spalnici.

Hvala. user posted image
Ja kaj pa je to z Lijo bilo? Ji ni več všeč njena postelja?

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lia vse najboljše za 11. mesecev user posted image

Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. user posted image user posted image

čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prstauser posted image  in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči.

Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime...........

Mogoče boš pa po enem letu le prišla do mene na kavo? user posted image user posted image user posted image

Super za spanje. user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Hvala vsem za pikepoke. Sej danes je že boljša, sam hrano pa kar odklanja. Tud pri nas bi že lahko kak zob ven pokukal. Ga čakamo že pol leta. user posted image

clock-img

06.01.2010, 17:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro.

Hvala. user posted image

Najaa, sva v Lenartu in ji očitno več Dormeo ne odgovarja user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 18:18

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image

clock-img

06.01.2010, 18:41

clock-img

spps

pencil-img

14046

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image

Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamouser posted image user posted image user posted image , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.01.2010, 18:41

clock-img

spps

pencil-img

14046

Dobro jutro.

Hvala. user posted image

Najaa, sva v Lenartu in ji očitno več Dormeo ne odgovarja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj hoče še kaj boljšegauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.01.2010, 18:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

to sem se jaz danes ponoči spraševala.. user posted image

clock-img

06.01.2010, 18:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro.

Hvala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj hoče še kaj boljšegauser posted image

bo počasi na balkonu pristala, če bo še dolgo izbirala. Žan ji je že nekaj obljubljal danes zjutraj user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 18:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Upam, da je danes že boljše! Pri nas je bil že včeraj brez vročine, danes pa oba bolj pogosto kakata. Upam, da pri tem ostane user posted image

PIKA POKEEE

clock-img

06.01.2010, 20:27

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image

ja, res je že velika.... user posted image user posted image

ja res je že velika in ful odraslo deluje user posted image user posted image ne morem verjet, da imam jaz doma čisto enako staro, pa je še pravi dojenčekuser posted image

clock-img

06.01.2010, 20:28

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

pa čestitke vsem trem slavljencemuser posted image user posted image user posted image

tasa vama z Lijo pa danes mirno nočuser posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 20:36

clock-img

felix7

pencil-img

6099

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

06.01.2010, 20:37

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

ravno sem se hotla pohvalit da se pri nas stanje izboljšuje .... evo je že spet pokonc budna kot da je celo noč spalauser posted image

clock-img

06.01.2010, 20:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

tasa vama z Lijo pa danes mirno nočuser posted image user posted image

HVALA tudi jaz upam, da bo tako. user posted image

clock-img

06.01.2010, 20:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ravno sem se hotla pohvalit da se pri nas stanje izboljšuje .... evo je že spet pokonc budna kot da je celo noč spalauser posted image

user posted image user posted image user posted image žabica mala, navihana

clock-img

06.01.2010, 20:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

feliškaaaa moja!
PIKAPOKE da boste čimprej zdravi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem