writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

06.01.2010, 20:38

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

ojoj user posted image user posted image user posted image za Jureta in user posted image user posted image user posted image zate

mi tudi ne spimo, pa ne zaradi prehlada ampak zaradi zgornjih enkic, pa zaradi scartanosti, ker ko pa gre mami zrave spat pol pa spiuser posted image

clock-img

06.01.2010, 20:46

clock-img

felix7

pencil-img

6099

hvala punce user posted image

jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

06.01.2010, 20:58

clock-img

felix7

pencil-img

6099

aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

06.01.2010, 21:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaa, naša bauceka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 21:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma?

čuj, glede na to koliko klepetamo mislim da sploh nebo potrebe user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 21:17

clock-img

pencil-img

3845

Hvala za čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.01.2010, 21:18

clock-img

pencil-img

3845

bravo baucauser posted image user posted image user posted image user posted image prava princa...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.01.2010, 21:18

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

e,res ne vem al sem jaz nora al pa drugi-ravno me kliče prijateljica 1letne pupe..in mi pravi če sem vidla da ima njihova punčka uhaneuser posted image user posted image smo bili tam,ampak nisem opazila in me niti ne zanima..pol pa še pravi da so jo držali ker ni dala preluknjat..seveda ne,če je velika pa ve zakaj se gre..in še mi začne da je jokala in tako naprej..user posted image user posted image ..in kaj to mene zanima kako je bilo,mislim resuser posted image ..in na koncu še pravi..."ja dali smo ji,da ne bo samo tvoja imela uhane"""user posted image ...in??kaj naj si mislim na vse to?jaz sem moji dala ampak ne zato ker drugi imajo.in mi je žal da sem ji ker vedno treba pazit da se kje ne zahakla..ona bi ji navesila nek kič..mi je pred dobrih 2meseca kazala neke visečeuser posted image ma,jutri jaz grem tiji po ene čist male skoraj opazne,drugi pa bi vesili kič???ma res ne vem če je z mano kaj narobe,ali s drugimiuser posted image

clock-img

06.01.2010, 21:19

clock-img

pencil-img

3845

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

user posted image user posted image user posted image  za Jurčka da bo čim prej zdrav...tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.01.2010, 21:30

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: cita

bravo baucauser posted image user posted image user posted image user posted image prava princa...

kako čas gre..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 21:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! user posted image  user posted image

LAHKO NOČ!

clock-img

06.01.2010, 21:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! user posted image  user posted image

LAHKO NOČ!

Jaz tudi...na obisk in spat! user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

06.01.2010, 21:47

clock-img

pencil-img

3845

LAHKO NOČ!

Nočko pa uživajte jutri na obiskuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.01.2010, 23:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image

Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamouser posted image user posted image user posted image , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišenuser posted image

Nika isto. Ima pa zato manijo na joško. user posted image

clock-img

07.01.2010, 00:03

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image

Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamouser posted image user posted image user posted image , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišenuser posted image

Nika isto. Ima pa zato manijo na joško. user posted image

Da boš vedla men tud skoz za joško grabi samo ne da bi zizo ampak ,da bi se na noge postavouser posted image

clock-img

07.01.2010, 00:10

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta in user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico in vse tiste ,ki doživljamo kristosove mukeuser posted image

clock-img

07.01.2010, 00:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela .

user posted image Anže in Tomaž ,pa ti pošiljata 11 poljubčkov.

clock-img

07.01.2010, 06:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image tortica za 1. rd  anžeta in tomažauser posted image user posted image

ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamicouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.01.2010, 07:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image tortica za 1. rd  anžeta in tomažauser posted image user posted image

ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamicouser posted image

podpissss!! Pa to kar dupli !!

Vse najboljše

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:49:37 >

clock-img

07.01.2010, 07:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela .

user posted image

Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:45:07 >

clock-img

07.01.2010, 07:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tomaž in Anže VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN PRVI ROJSTNI DAN!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vama želita Valentin z mamico

clock-img

07.01.2010, 07:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image

Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki user posted image

se podpišem! Jeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 07:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro! user posted image

Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim.user posted image
Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 07:50

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKIIII

clock-img

07.01.2010, 08:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OBJEMČKIIII

Pa pri vas? Ste bolje spali?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem