writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del

clock-img

21.01.2010, 14:42

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

oj pupe.pri nas je pestro.otroka se cel dan kregata.leo nagaja tiji,ta pa tud ne popustiuser posted image dobila je že 4zobekuser posted image user posted image jao cel dan cvilita ta 2user posted image user posted image ..pa tud apetit se je povečal tijiuser posted image odkar so zobki zunaj.me zanima kdaj bo 2rundauser posted image

clock-img

21.01.2010, 15:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate user posted image drugi pa smo doma user posted image .

Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C.

Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah user posted image . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok.

Nič, grem se mal cartat...user posted image zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam user posted image

Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila.user posted image

Zakaj pa vročina? A bo imela 6.?

clock-img

21.01.2010, 15:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

Dan  a nisi na srečanju?

Takrat še nisem bila, sedaj pa sem se že vrnila. Super je bilo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 15:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pozdravljene punce. Nekatere veselo kafetkate user posted image drugi pa smo doma user posted image .

Stanje pri nam je sledeče: ponoči spali full slabo, če smo spravli skup 2 uri smo dost. Pol sva še malo nadoknadli tak da se da preživet. Vročina ji niha. Kak dobi Calpol pade spet na 37°C.

Zjutraj sem nesla Lijin drekec v laboratorij-sva ga morali dat zarad vrtca. In ugotovili so, da ima gliste. Tak da sva na tabletah user posted image . Čez 3.tedne imava kontrolo, upam,da bo ok.

Nič, grem se mal cartat...user posted image zdaj mi vsaj pusti, da jo cartam user posted image

Lijika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak se te dobijo gliste? A to kar srbi, boli...sem že pozabila.user posted image

Zakaj pa vročina? A bo imela 6.?

ko je bila naša mala- sploh nismo vedeli, da ima gliste, dokler  nismo dali blato k zdravniku. obnašala se je čist tako, kot,da je vse ok.

tašika, čimprej jih preženitauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2010, 15:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim user posted image user posted image da si niso mogli drugegega najemnika poiskat user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu user posted image

spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala..

clock-img

21.01.2010, 15:36

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kokica..kaj te vem kak se dobijo. Sploh nisem vedela da jih ima, dokler nisem dala blata, tako kot je spps napisala.. Zdaj pa jih tudi vidim, ko se pokaka. Mater jim user posted image user posted image da si niso mogli drugegega najemnika poiskat user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ne vem če nebomo dobile 6. ja... jo imam jaz tud na sumu user posted image

spps bomo probale pregnat ja.. Še raje pa bi vročino pregnala..

kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamaleuser posted image

clock-img

21.01.2010, 16:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia
kako pa je s to 6 boleznijo?moj taprvi ni imel..tia tud ne?a to vsak otrok preboli?ker leo je ni imel,pa tud ne od kolegice tamaleuser posted image

nebi vedela, če jo vsak preboli... user posted image

clock-img

21.01.2010, 17:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne.  Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.01.2010, 19:20

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ma dej, a gliste? user posted image Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko.
user posted image user posted image za Lijiko.

clock-img

21.01.2010, 19:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Larisa je tud ni imela - saj kolk jaz vem ne.  Pri nekaterih otrocih je lahko samo pikica al i pa dve...

Tija pa ne vem, če jo je mela. Okol 6m je imela tako visoko vročino ene 2-3 dni, potem pa pikice, sam P je rekla takrat, da je to normalno po vročini. user posted image Čeprav kasneje nikol ni mela pikic po vročini. Tak da jaz mislim, da je kar bila 6.

clock-img

21.01.2010, 19:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Hojla.

Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za user posted image

Ajde, pridem več kasno. user posted image

clock-img

21.01.2010, 19:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image  punce

je kdo tu?? user posted image

clock-img

21.01.2010, 19:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ma dej, a gliste? user posted image Pa to se vidi v blatu a ne? Misli že na oko.
user posted image user posted image za Lijiko.

ja, gliste je nekje dobila..nimam pojma kak in kje? user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image  punce

Jaz, jaz!user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hojla.

Punce super ste, hvala vsem za dobro družbo. Sončku in trinity pa hvala za user posted image

Ajde, pridem več kasno. user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image In, ja HVALA, za pijačo. Jaz sem kar šla, kot Fancoz!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kako si Kokica?
Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:13

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kako si Kokica?
Imam par minutk za čvek, pol pa grem proti postelji, ko ne vem kakšna noč me čaka user posted image

Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša?

Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to...user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala.

clock-img

21.01.2010, 20:14

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image  punce

jaz tudi user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image  punce

jaz tudi user posted image

Oooo, Trezika!user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Vredu sem. MAlo zmatrana a bo...Kaj čem jamrati. PA Lija, je kaj boljša?

Aja, meni je mama rekla, da se gliste dobijo, če se dotikaš kake nečistoče in potem neseš roke v usta..da so to v mojih otroških letih velikokrat imeli otroci..vključno z mano...Pa, da naj bi srbelo to...user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vem...Nisem preverjala.

to sem tudi jaz prebrala na netu ja. Itak vse nese v usta tak da...je to to. Ker odkar imamo ateja doma je stanovanje sterilno user posted image user posted image možno da ko sva bile kje zunaj kaj dala v usta...pa razni piloti, gsmji, ipd.
Bomo že porihtali, boljme skrbi ta vročina user posted image Jo je pred kopanjem imela 38,2 pa pol padla na 36,9, zdaj ko pa je jedla pa je spet narasla na 38°C  user posted image .

Mi pa je všeč,da ima apetit user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

halo trezika, kako kaj? 

clock-img

21.01.2010, 20:18

clock-img

trezika

pencil-img

3981

mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

mam čas dokler dragi ne pride iz službe...potem pa imava izmeno za rač user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaz pa bom do nekje 21h gor pol pa grem jaz tud spat user posted image

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

boga Lija...no, vsaj je normalno...ko Maruša mela vročino, dva dni ni normalno jedla user posted image
zdaj je pa itak tako izbirčna ratala da joooooooooooojuser posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

!!!!!! Za Taso in vse nas ostale:

http://www.zzv-nm.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=050101&Bes=19

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem