cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

17.12.2009, 09:06

clock-img

Anonimen

jutro!

oooooo, lepi lepi punčki! pa takšni prijateljici!user posted image

sem šla danes prvič tankat avto,... sem imela nemalo problemov in nikakor ugotovila, kako se tisti user posted image  odpre,... sem blagovolila strica, ki tam dela, vprašat,... si je verjetno mislil, kaj je s to žensko,... Urban pa se je seveda na vse pretege drl (dobro tesnijo vrata, se ga ven ni nič slišalo... HB sem imela samo sliko, brez zvoka, bi bila še bolj živčna!)

zdaj pa priprave,... danes: plavanjeuser posted image

clock-img

17.12.2009, 09:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

H.je zaspala,da bo lahko cel bazen preplavalauser posted image

clock-img

17.12.2009, 09:13

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

maja a tebe tud ne bo user posted image ?

jej vas bomo opravljale user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:14

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro, spali tko tko. Tale luna je extra močna, Maša je tečna ko hudič. Sam mami mami mami....nc fotr fotr fotr...Groza, že navsezgodaj n aju je spravla ob živce. Zarja še spi...čudno, zihr je vročina spet narastla.
Morm it počekirat kaj za ene gate si je moj spakiral user posted image

O hvala za pikepoke, upam da pomagajo.

majci...ti rabis en kufe....zihr...z tanajbulšo družbo

O vem, vem! Sam kaj ko je mala skoz bolana user posted image

O kolk sta luštni. Enkrat se vam pridružimo. A prou flaška?

Dudi, a si tle?

clock-img

17.12.2009, 09:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jej vas bomo opravljale user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, zarja bolana....vročina

clock-img

17.12.2009, 09:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, ofkors!user posted image Čimprej se pozdravteuser posted image user posted image

Majana, dober tek. Luna je pa mim, zdej bo spet bolše počutjeuser posted image

clock-img

17.12.2009, 09:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Na mašo deluje luna par bdni prej in potem

clock-img

17.12.2009, 09:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

maja, zdej si me ful potolažila user posted image

flaska, sej se res boljše počutim, sem mogla zgleda spravit tisto ven iz sebe user posted image Pa še moj miško je prej sam zaspal, tako da je super. Samo da ni to posledica prehlada user posted image Joj no... A se sploh kdaj nehaš sekirat zarad otrok?!

clock-img

17.12.2009, 09:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Lušne, Maja prov gleda eno od vaju, ko ji Tija na uho šepeta. Pogled: Ja prov maš, kr poglej jih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:26

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
flaska, sej se res boljše počutim, sem mogla zgleda spravit tisto ven iz sebe user posted image Pa še moj miško je prej sam zaspal, tako da je super. Samo da ni to posledica prehlada user posted image Joj no... A se sploh kdaj nehaš sekirat zarad otrok?!

Dej že nehi nooo... V miru pojej tisti šmorn da ne bo mrzel prejuser posted image

clock-img

17.12.2009, 09:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:36

clock-img

Anonimen

U. še spi,... očitno bo tudi on preplaval bazen. je kar v lupinici in kombenizončku,... upam, da mu ni vroče.

bolančki? P O Z D R A V I T E  S E ! user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dej že nehi nooo... V miru pojej tisti šmorn da ne bo mrzel prejuser posted image

Evo, evo, sem že, komi user posted image Ponavad je to porcija za 2. user posted image

Pa zbudu se je tut že, zdej mormo it pa nos pucat. Mission impossible user posted image

clock-img

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali smo super, prvo futranje malo pred polnočjo, ko itak še nisem zaspala, drugo pa ob štirih...in je spal potem do osmih. Sem se sama že malo pred tem zbudila pa šla čekirat, če je še med živimi user posted image Zdej bo pa itak kriza zaspat pred plavanjem...nič, greva malo potelovadit, mogoče ga to kaj zmatra user posted image

clock-img

17.12.2009, 09:40

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

dobro jutro.

samo da povem naju ne bo na plavanje je starejši zbolel. lepo se imejte!

clock-img

17.12.2009, 09:43

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dons bojo očitno vsi naspidirani, Taja tud spi user posted image user posted image . Je zanimovo da samo ob četrtkih zaspi brez problemov ob poldesetih, druge dneve je ne spravm spat pred enajsto.

Grem spakirat.

clock-img

17.12.2009, 09:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

dobro jutro.

samo da povem naju ne bo na plavanje je starejši zbolel. lepo se imejte!

user posted image

clock-img

17.12.2009, 10:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja afkors...sm že tuki...šta je???user posted image

zoja jaz mam do prjatlve 10 minut tko da sm šla iz vrtca direkt in me ni zeblo,do Po mam pa pol ure.Pa res se mi ne da no...

clock-img

17.12.2009, 10:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

clock-img

17.12.2009, 11:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kaj se smejišuser posted image

clock-img

17.12.2009, 11:11

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

moj deda bi rekel: 'ker mi je koža prav' user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 11:12

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

moj deda bi rekel: 'ker mi je koža prav' user posted image user posted image user posted image user posted image

no fajn user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 11:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

heheheuser posted image

Zdej se bom počaaaaaasssssiiiiiiiiii odpravila proti Atlantisu. Upam, da bom pol dobila tiste veleslavne svečkeuser posted image Če ne, grem pa tja samo po herpesuser posted image Neki bom že dobila.

clock-img

17.12.2009, 11:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

držim pesti da ga ne fašete spet user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem