writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

17.12.2009, 11:43

clock-img

Anonimen

evo jz sem iz sprehodauser posted image user posted image user posted image

je blo prov fajn, sve se s kolegico nadihale svežga zrakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa še dobila aptimel po 8€ in to še 3 škatle tako da imam zdaj dovolj za ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:15

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

Dudi sej ti oprostimo user posted image boš pa drugič pršla a ne da?

Cveka
aptimel? mislš aptamil??

V postojni prijetnih -6 , sva kr odzuni sedele, Leela še bunde ni mela, je vajena mraza user posted image user posted image user posted image ,

Maja telepatsko pošiljam pike poke.

baaaajjj user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:15

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

PS:  a se te svečke na primorskem tudi kupijo al kje že? 

clock-img

17.12.2009, 12:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zoja tenkju user posted image
Ja te svečke se glih na primorskem dobijo user posted image

Brez bunde o moj bog jaz zmrznemuser posted image ...ma ni user posted image da bi me spravu ven v takem mrazu!

clock-img

17.12.2009, 12:34

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Cveka
aptimel? mislš aptamil??

V postojni prijetnih -6 , sva kr odzuni sedele, Leela še bunde ni mela, je vajena mraza user posted image user posted image user posted image ,

ja če je pa sonce sijalo.user posted image  user posted image

Si pa hitro doma.

Zdaj grem pa kuhat. Itak sem pol stvari pozabla v trgovini nabavit.

clock-img

17.12.2009, 12:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

leela pozabljivost user posted image user posted image ...sej ste glih o tem včeraj govorile 

clock-img

17.12.2009, 12:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O sem vam fouš. Jt sem pa sam do trgovine skočila, ker je moja mami prišla na kavo. Zdaj bomo pa do sobote sam noter....edino v vrtec bom skočila, pa ne vem kam nej Zarjo dam. Bo šla kr z mano.

Dudi, me je zanimalo, če je just že pršu? A mi ga boš poslala plissss, ker bi ga rabla. Zarja še bolj kašlja. Kr bruhne ko zakašlja. Ful se ji nabira sluz. Je mojo mami 2x pobruhala user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Cveka
aptimel? mislš aptamil??

JA NO, SM SE ZMOTILAuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O sem vam fouš. Jt sem pa sam do trgovine skočila, ker je moja mami prišla na kavo. Zdaj bomo pa do sobote sam noter....edino v vrtec bom skočila, pa ne vem kam nej Zarjo dam. Bo šla kr z mano.

Dudi, me je zanimalo, če je just že pršu? A mi ga boš poslala plissss, ker bi ga rabla. Zarja še bolj kašlja. Kr bruhne ko zakašlja. Ful se ji nabira sluz. Je mojo mami 2x pobruhala user posted image

OOOO upožica user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja prjatlca ni še pršu just...pomoje bo v soboto.A boš zdržala?Če bo do sobote ti pa pripeljem lahko ker bomo šli na primorsko k mojim user posted image pa za avto pogledat user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:44

clock-img

Anonimen

na evo, jest sem tud vse zrihtala....še nahodila sva se. zunaj je res krasen zrak. mi je kar škoda bit notri. ptički tudi poplesavajo na balkonu.

popoldan bomo šli verjetno kar labodke malo pogledat. imam spet malo kruha odveč.user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:45

clock-img

Anonimen

pa pizzzaaa party je danes. user posted image user posted image  jo bova s T naredila.

clock-img

17.12.2009, 12:48

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja prjatlca ni še pršu just...pomoje bo v soboto.A boš zdržala?Če bo do sobote ti pa pripeljem lahko ker bomo šli na primorsko k mojim user posted image pa za avto pogledat user posted image user posted image user posted image

Dudiiii, če boste šli tuki okoli lepo vabljeni na kofe. Lahko tudi tortice zrihram :) V nedeljo so pa otroške delavnice in neka predstava za tamale, pa napihljiva igrala....ni da ni...če se slučajno za nedeljo odločte. Kam pa greste avto gledat?

clock-img

17.12.2009, 12:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa pizzzaaa party je danes. user posted image user posted image  jo bova s T naredila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 12:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dudiiii, če boste šli tuki okoli lepo vabljeni na kofe. Lahko tudi tortice zrihram :) V nedeljo so pa otroške delavnice in neka predstava za tamale, pa napihljiva igrala....ni da ni...če se slučajno za nedeljo odločte. Kam pa greste avto gledat?

K mojim peljem tamala dva potem pa greva v Koper avto gledat.Samo gremo v soboto dopoldne ker T v nedeljo praznuje.
Če bo prinesla a ne nič ne vem...upam lahko.Če prinese se slišiva pa ti povem ok?

clock-img

17.12.2009, 13:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Zmenjeno dudi. Zdej morm pa likat user posted image

clock-img

17.12.2009, 13:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Oh nism ti nč fouš...jaz mam še zmeraj generalno...v dnevni mam še za sesat in pomit potem pa v otroške sobe...nazadnje še kuhinja...pomojem bom do božiča fertik user posted image

clock-img

17.12.2009, 13:14

clock-img

Anonimen

tale avtosedež bo jutri 30% znižan

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=202144

kaj menite ? bi bil že taprav za naše majčke ?

naš 9 kil ima, ampak se bojim da je preveč pokonciuser posted image

clock-img

17.12.2009, 13:18

clock-img

Anonimen

če jz pro vem se tej tud nagibajo, da lahko sedi pokonc al pa bolj ležiuser posted image
tako da JA je taprav za vašga user posted image

clock-img

17.12.2009, 13:19

clock-img

VHM

pencil-img

21

Punce, ki sem vam obljubila, da vam prinesem Bronhopulmin svečke v Atlantisa danes... Moja bučka se je ful prehladila in tako sva ostali doma (izgleda, da sem jo včeraj preveč po vetru sprehajala :-( ). Vsekakor svečke imam, dajte mi na privatno sporočilo javit vaš naslov, da vam jih pošljem.

Pozdravčke. Vik.

clock-img

17.12.2009, 13:23

clock-img

eelyy

pencil-img

643

evo sam tok da vas pozdravim.....Tian dobro spančkal in se zdej igrava ..pospravljeno vse le zavese moram zamenjatuser posted image !

clock-img

17.12.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

pridni, vsi neki pospravljate, men se pa ne dauser posted image

clock-img

17.12.2009, 13:31

clock-img

Leela

pencil-img

3101

jaz imam takega že od L. malo se nazaj poleže ampak mora otrok vseeno že kar lepo sedeti, da se ne poseda sam vase. tam okoli 9 mesecev.
Tudi jaz bi ga čimprej rada dala, ker je v lupinici tečko ampak še ne gre.

clock-img

17.12.2009, 13:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Maj je že v sedežu od 9-18kg,ker mu je bla lupinca čist premejhna.Lepo sedi tko da ni problema...se pa MC poleže in ima položaj skor tak kot v lupinci

clock-img

17.12.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

jz sem dobila pa avtosedež od kolegice, k je od 0kg pa do 18kguser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem