writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

18.12.2009, 10:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dobrodosla med nami!!!!!!!!!!!!!

clock-img

18.12.2009, 10:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

O, Ivanauser posted image user posted image user posted image A te je katmat sterala na na naš forum?user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

zivjo! jaz sem tukaj nova, mal pozno prihajam, ker ne vem za kaj nikakor ni sla aktivacija in prijava....

ime mi je Ivana, in sem bila skupaj s KatMat v bolnici in tud isti dan rodile! Danica se rodila eno urco prej kot Tija. Zivim (vec al manj...) v Postojni, pa ce je nekdo okrog se lahk kadarkoli najdemo na eno kavico... po pocitnicah ker  gremo (moramo) k tasci v italijo.....

dobrodošla! user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Katmat, eno dobrodošlico ji zrihtej no!!! Bi se spodobilo, veš.

clock-img

18.12.2009, 11:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

O, Ivanauser posted image user posted image user posted image A te je katmat sterala na na naš forum?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

u sit ucer sem se zmotila...sem ji rekla da smo šele na 5. delu....user posted image user posted image user posted image user posted image

maricka smo ene cveke...od kdaj smo na 7.delu?!?!?!

clock-img

18.12.2009, 11:02

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zivjo! jaz sem tukaj nova, mal pozno prihajam, ker ne vem za kaj nikakor ni sla aktivacija in prijava....

ime mi je Ivana, in sem bila skupaj s KatMat v bolnici in tud isti dan rodile! Danica se rodila eno urco prej kot Tija. Zivim (vec al manj...) v Postojni, pa ce je nekdo okrog se lahk kadarkoli najdemo na eno kavico... po pocitnicah ker  gremo (moramo) k tasci v italijo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja koncno!!!!! jaz bolj pocasno.....

clock-img

18.12.2009, 11:05

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja seveda! edino kaj nikakor ni slo s prijavo! potem sem pozabla, pa nisem imela cajta....

clock-img

18.12.2009, 11:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ej mas prav!!!caki ze iscem!

clock-img

18.12.2009, 11:06

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

u sit ucer sem se zmotila...sem ji rekla da smo šele na 5. delu....user posted image user posted image user posted image user posted image

maricka smo ene cveke...od kdaj smo na 7.delu?!?!?!

ma sem vas najdla! nc hudega!

clock-img

18.12.2009, 11:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ej mas prav!!!caki ze iscem!

woohoouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

clock-img

18.12.2009, 11:21

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

user posted image

user posted image

wow!!!!!
moj pa nima taksne hlacke....ampak je koristen... zdaj spi s tamalo...ker drugac ne gre! ojoj mi se zdi da se bo zbudila! hitro moram malco naredit! ce ne se bo cel blok tresel! user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

a gre katera v mesto čez kako uro? midva sva uspešno zamudila plavanje, pa morava najt eno drugo razvedrilo user posted image

žurka je uspela, sem spila še en deci kuhanca user posted image sam smo kar viseli na sojnicah, na žurko pa prišli šele po 10... ob 11.30 pa sem itak zginla, pravi čas, ker se je M. zbudil malo preden sem prišla user posted image je pa bil moj sam z njim, ko je prišel, je odslovil varuško. sem prav pozitivno presenečena!

KatMat user posted image user posted image user posted image za tvojo sestrico... da jo čim prej spravijo k sebi!

tubby user posted image user posted image user posted image ljubezen do tašče naraška s kvadratom oddaljenosti... pa še res je. moja bi bila user posted image če bi živeli skupaj.

tanja, kateri prastan si gledala? pokažiiiiiii user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2009, 11:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Ivana, dobrodošla user posted image

če bo šlo tako naprej, bomo do novega leta na 9. delu user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2009, 11:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

user posted image

wow!!!!!
moj pa nima taksne hlacke....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ivana, dobrodošla user posted image

če bo šlo tako naprej, bomo do novega leta na 9. delu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2009, 11:26

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo tija koncno spi...čas za kofii

clock-img

18.12.2009, 11:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ivana, ne skrbi. Naši tut nimajo takih hlačk. Bodi vesela, tvoj je vsaj koristenuser posted image

clock-img

18.12.2009, 11:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

evo tija koncno spi...čas za kofii

A prideš?user posted image Ti skuham!

clock-img

18.12.2009, 11:38

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

hellow po zeloooooooooooooooo dolgem času.. ja priznam, vas kr zanemarjam user posted image vidim da pogovor uspešno teče naprej, da ste še kr čvekave... da smo že pri 7 delu in bomo kmalu pri 8... pridne majčice in zmajčki... itak da zdej ne bom šla brat za najaj, k je too much.,...

enga poljubčka od naju z zasnežegega hriba

clock-img

18.12.2009, 11:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.12.2009 11:49:11 >

clock-img

18.12.2009, 11:43

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

greva zdej vn k je tko lep dan.. sonce, mraz in sneg.... pa še malo sneži user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

hellow po zeloooooooooooooooo dolgem času.. ja priznam, vas kr zanemarjam user posted image vidim da pogovor uspešno teče naprej, da ste še kr čvekave... da smo že pri 7 delu in bomo kmalu pri 8... pridne majčice in zmajčki... itak da zdej ne bom šla brat za najaj, k je too much.,...

enga poljubčka od naju z zasnežegega hriba

Bluuuuue user posted image user posted image user posted image Kje si se zgubila, kako se kaj imate?

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 18.12.2009 11:44:17 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem