writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

24.12.2009, 08:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

christiana, nov avatar!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud sploh nisem opazilauser posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 08:31

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Z Klaro Glorio sva sami, Bogdan je šel po solatko in k P. po napotnico, da gremo naslednji teden v Mb bolnico, da se naučimo klistirat. Bi lahko šli že danes, ampak si ne želim pokvarit praznikov, ko bojo spet mislili, da sem iz pragozda prišla in mi pamet solili. Jih že poznam... po njihovem sem se še 3. mesece uvajala kako hraniti otroka, da ne omenjam kakšne ceremoniale so delali glede nege stome, pa čeprav sami nimajo pojma o tem. Eh...no commentuser posted image
Jaz pa grem zdaj malo pospravljat, pa posodo pomit, Glorii hrano pripravit, prah pobrisat, pa malo razmišljat kaj bom skuhala popoldan oz. zvečer, ko prideta ati in sestra na večerjo.

Punce moje, če se ne javim več danes, želim vam in vašim družinicam, lep, miren božični večer v krogu najdražjih.
Naj obrodijo želje, skrite v vaših srcih, naj žarijo lučke v vaših očeh in naj ne ugasne njih sij.

Ostanite tudi po božiču tako dobre in skrbne prijateljiceuser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

24.12.2009, 08:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Noč obupna-me je vse tiščalo od tiste pizze-sej ni čudn, če sm jo pa tok požrlauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa je blo enkratno, za še ponovit....

Zdej pa šibam, peljem H. k mojim in potem k frizerjuuser posted image user posted image user posted image

VHM živjo!Uživajte in še kaj se javi!

clock-img

24.12.2009, 08:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Noč obupna-me je vse tiščalo od tiste pizze-sej ni čudn, če sm jo pa tok požrlauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa je blo enkratno, za še ponovit....

Zdej pa šibam, peljem H. k mojim in potem k frizerjuuser posted image user posted image user posted image

VHM živjo!Uživajte in še kaj se javi!

ejoj...tri koscke!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za drug teden velja???

clock-img

24.12.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Z Klaro Glorio sva sami, Bogdan je šel po solatko in k P. po napotnico, da gremo naslednji teden v Mb bolnico, da se naučimo klistirat. Bi lahko šli že danes, ampak si ne želim pokvarit praznikov, ko bojo spet mislili, da sem iz pragozda prišla in mi pamet solili. Jih že poznam... po njihovem sem se še 3. mesece uvajala kako hraniti otroka, da ne omenjam kakšne ceremoniale so delali glede nege stome, pa čeprav sami nimajo pojma o tem. Eh...no commentuser posted image
Jaz pa grem zdaj malo pospravljat, pa posodo pomit, Glorii hrano pripravit, prah pobrisat, pa malo razmišljat kaj bom skuhala popoldan oz. zvečer, ko prideta ati in sestra na večerjo.

Punce moje, če se ne javim več danes, želim vam in vašim družinicam, lep, miren božični večer v krogu najdražjih.
Naj obrodijo želje, skrite v vaših srcih, naj žarijo lučke v vaših očeh in naj ne ugasne njih sij.

Ostanite tudi po božiču tako dobre in skrbne prijateljiceuser posted image .

tebi tudi en lep božičen večer, in božič s svojimi najdražjimi.

clock-img

24.12.2009, 08:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj nasa spet pri smeteh....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 08:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj nasa spet pri smeteh....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj češ to pa se začne ko se začnejo premikatuser posted image

clock-img

24.12.2009, 08:41

clock-img

lake

pencil-img

3955

Lina  to ti bo res ratal. Sicer pa ponavad itak prvič vse rata user posted image

Tanja ja res si velik pizze pojedla, praktično tri dni ne smeš nil jest user posted image

Christiana lep avatar, tudi tebi lepe praznike.

clock-img

24.12.2009, 08:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam odlozim pa ma špuro samo so smeti...

clock-img

24.12.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sam odlozim pa ma špuro samo so smeti...

ja kaj čmo tm je najboljšuser posted image

clock-img

24.12.2009, 08:47

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Sem se včeraj dopoldan trudila, da bi prebrala za nazaj. Ste imeli dobre teme, pa ni šlo. Niti napisat nisem nič mogla, ker nisem imela časa. Zdaj pa bom mogoče nekaj na hitro prebrskala kaj ste se pogovarjale. 

clock-img

24.12.2009, 08:47

clock-img

Anonimen

ma jest moram v šoping. sej verjetno ne bo gužve ane ?user posted image

clock-img

24.12.2009, 08:48

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Christiana lepe praznike želim tebi in tvoji družini. 

clock-img

24.12.2009, 08:49

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Čakam, da bo moj prišel iz službe, da grem nakupit hrano. 

clock-img

24.12.2009, 08:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ma jest moram v šoping. sej verjetno ne bo gužve ane ?user posted image

gužva bo ker so jutri trgovine zaprte, danes pa delajo sam do 17huser posted image

clock-img

24.12.2009, 08:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Čakam, da bo moj prišel iz službe, da grem nakupit hrano. 

kaj je bil v nočni??

clock-img

24.12.2009, 08:52

clock-img

Anonimen

jz pa zdejle poslušam božične pesmi, sm čist naumna ob takem času, na take pesmiuser posted image

clock-img

24.12.2009, 08:54

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Katmat mi že umikamo rože iz dnevne, ker jih prevrže. Pa ograjico smo dali na stopnice za klet, ker se že premika ven iz dnevne in se bojim, da bi mi pobegnila. Zelo rada gleda ven pri vratih od terase, še posebej če je kakšen mladi sosedov mačkon zunaj in se  igrata dotik čez šipo user posted image

clock-img

24.12.2009, 08:54

clock-img

Anonimen

grem mal delat, danes ne vem če se bom še kaj oglasila

zato preživite čim bolj lep božični večer s svojimi najdražjimi, lepo praznujte!!!!

clock-img

24.12.2009, 08:55

clock-img

Anonimen

Katmat mi že umikamo rože iz dnevne, ker jih prevrže. Pa ograjico smo dali na stopnice za klet, ker se že premika ven iz dnevne in se bojim, da bi mi pobegnila. Zelo rada gleda ven pri vratih od terase, še posebej če je kakšen mladi sosedov mačkon zunaj in se  igrata dotik čez šipo user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 08:55

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Cveka je v novi službi in ne ve do kolkih bodo delali. Drugače dela do treh. Upam, da jih bodo danes spistili, kaj prej domov.

clock-img

24.12.2009, 08:56

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Cveka želim ti lepe praznike. 

clock-img

24.12.2009, 08:56

clock-img

Anonimen

Cveka je v novi službi in ne ve do kolkih bodo delali. Drugače dela do treh. Upam, da jih bodo danes spistili, kaj prej domov.

aja, no upam da bo lahko šel kaj prej vn, ker so trgovine odprte sam do 17h

clock-img

24.12.2009, 08:57

clock-img

Anonimen

Cveka želim ti lepe praznike. 

hvala, enako tebi

zdej pa res šibam, delat...

clock-img

24.12.2009, 09:02

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobr večer,

Šivilja kapo dol, obvladaš. a šivaš tudi ?

Punce lepo se imejte zvečer

Hvala za pikepoke. zaenkrat je najhuj vročina, ta hud srbeš se še ni začel. Mislim, da bo ponoči križ. sva z L. čestitke pisala in je na vsako narisal vodeno kozo (se je on spomnil).

mirno noč

Ja, nekaj poskušam tudi šivat, ko bom imela čas vam še to pokažem kakšen izdelek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem