writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

25.12.2009, 17:26

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image ...smo se kar odpravli ker nam je šlo na sladko...T itak nor na ježka moj pa na kremšnite user posted image

pametno user posted image zdej si pa še meni naredila lušte user posted image

user posted image
Ja če nimate daleč pol kr pot pod noge user posted image ...pa ful ni nobene gužve danes smo bli sami notr...fajn.

Upam da bo res sneg da se bomo med dopustom lahko kaj sankali

Ja dol v gradu al pa v Čolnarni user posted image bomo šli jutri, prej mi je J. zaspal, pa moj tut user posted image

clock-img

25.12.2009, 17:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aha no važno da boste šli user posted image
Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no

clock-img

25.12.2009, 17:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kdaj sta pa zmenjeni?

clock-img

25.12.2009, 17:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Dopoldne enkrat,pojma nimam...jaz grem itak še v mulerja tko da če bi prišla lahko kadar hočeš

clock-img

25.12.2009, 17:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Evo kolk se je mudil odpirat :)

user posted image

user posted image

clock-img

25.12.2009, 17:49

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image

user posted image

Ja kakopak kot hitro user posted image

Vidve se kar zmenita, ko bo tubby lahko, pa bom jutri videla kako in kaj, da ne obljubljam brezveze.

clock-img

25.12.2009, 18:02

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

dudi a ti si pa čist počas odpirala darilo?Japajadeuser posted image Hec....
Ful sta dobra, si ju kar predstavljam, kako sta se zagnala v odvijanjeuser posted image

clock-img

25.12.2009, 18:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image
...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat user posted image

majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi

clock-img

25.12.2009, 18:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat user posted image

majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi

Kaj si si že izbrala?
Jutri žal ne bo šlo-gremo k taščiuser posted image user posted image , pa potem najbrž na morje.

clock-img

25.12.2009, 18:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kaj si si že izbrala?
Jutri žal ne bo šlo-gremo k taščiuser posted image user posted image , pa potem najbrž na morje.

naaaaa morje user posted image

Izbrala sem si uhaneuser posted image

clock-img

25.12.2009, 18:16

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ja, menda da bo 12 stopinj.

Uhane-kakšne pa?

clock-img

25.12.2009, 18:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, menda da bo 12 stopinj.

Uhane-kakšne pa?

Take viseče...tko zavite...s kamenčki...sej ne znam razložit user posted image

clock-img

25.12.2009, 18:50

clock-img

tubby

pencil-img

858

Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no

kaj dogaja??? I?m backuser posted image

Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva???

clock-img

25.12.2009, 18:50

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časauser posted image user posted image user posted image

Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača.

Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno.

Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj.

A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških?

Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce.

clock-img

25.12.2009, 18:52

clock-img

tubby

pencil-img

858

user posted image

user posted image

opa... pr nas je tud takole že 2 dni, ampak jih je tako lepo gledat user posted image

Dudi! tebe pa ni na nobeni sliki??? a te bom sploh poznala???user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 18:53

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časauser posted image user posted image user posted image

Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača.

Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno.

Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj.

A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških?

Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce.

te čist razumem n parv je da potožiš, ampak moški tega ne razumejo oz. ne vidijo. Probaj zbrat tok energije pa mu povej, on MORA TO SLIŠAT!!!

clock-img

25.12.2009, 18:53

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila.

Pa kartica bo seveda njegova to plačala.

clock-img

25.12.2009, 18:55

clock-img

tubby

pencil-img

858

Majana

OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka

clock-img

25.12.2009, 19:16

clock-img

girly

pencil-img

951

VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;)

Kris je najin sonček :)

clock-img

25.12.2009, 19:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

kaj dogaja??? I?m backuser posted image

Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva???

Ja če ne bo snežilo sva zmenjene...user posted image ...se slišiva.

šivilja prav je da potožiš...mislim pa da so raki res občutjivi ljudje (moj mož) user posted image ...pa nič slabonamerno itak je vsak drugačen a ne

clock-img

25.12.2009, 19:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: girly

VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;)

Enako...pa kaj več se nam javi user posted image

clock-img

25.12.2009, 19:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila.

Pa kartica bo seveda njegova to plačala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rakci so podobni ribicam, tako da te čisto razumem, s tem da sem se jaz že navadila, da ne pričakujem od nikogar nič, dajem pa še vedno z veseljem. Aja, pa kupim si kar si želim, tudi če dlje časa traja, ali pa naslednji mesec malo stisnem. Mi je tako veliko lažje, pa z mojim sva že nekaj let zmenjena, da si želje poveva sproti in jih potem sproti izpolniva in ne čakava praznikov. Ker se nama je zgodilo isto kot pri tebi letos.

clock-img

25.12.2009, 19:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Majana

OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka

Ja, uspešno skrivam svoj naglas. user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 19:28

clock-img

petra a

pencil-img

2070

šivilja-moj je tudi rakec, so moški rakci malce drugačni od žensk rakic...mogoče malo podobni ribam,dosti pa ne...ti kar potoži, januarja pa v shoping punca, moževa kartica častiuser posted image

clock-img

25.12.2009, 19:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petra a
januarja pa v shoping punca, moževa kartica častiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem