writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

25.12.2009, 21:53

clock-img

lake

pencil-img

3955

Evo mi je ratal. Slikice dodane.

clock-img

25.12.2009, 21:59

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Kasija ma sem samo hobi samouk šivilja - če se držim navodil, kakšna stvar celo uspe. Samo zadnje leto ni časa, more H. mal zrast.

Ja, darilo, ki si ga sam kupiš res ni isto, ker šteje misel in pozornost. Se moram včlant v tist klub, sam še nisem probala.
Pravzaprav mi je ful muka po trgovinah hodit, sem se kar razvadla z internetom, sam obleke je pa skor treba sprobat.

clock-img

25.12.2009, 22:04

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja, darilo, ki si ga sam kupiš res ni isto, ker šteje misel in pozornost.

res je... ampak jaz sem pri mojem obupala in sem rajši pristala na kompromis, da mi kupi 'darilo' takrat ko si zaželim in povem kaj bi

če ne bi za vsak praznik obupavala in bila slabe volje, ker pač ni tak, da bi se spomnil... še da pokliče starše ko imajo rojstni dan ga moram jaz spomnit user posted image

Tanja, lake, lepe slikice user posted image

clock-img

25.12.2009, 22:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Ste kar poniknile...

Grem jaz tudi v mižale.

Lahko noč!

clock-img

25.12.2009, 23:00

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm svaka domov pelala, pa še spotoma sm se vstavla na črpalki, ker nimam nič piškotov. user posted image

clock-img

25.12.2009, 23:06

clock-img

lake

pencil-img

3955

Zdej grem pa jsti tud spat.

Lahko noč!

clock-img

26.12.2009, 07:09

clock-img

Anonimen

dobro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

26.12.2009, 07:13

clock-img

Anonimen

jutro punce

lina hvala za kavouser posted image

si jo že huhamuser posted image user posted image user posted image

spali smo user posted image zdej mi pa sinko že drgne z avtom na dalinca k mu ga je prinesu božiček

clock-img

26.12.2009, 07:34

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Spali kar vredu.

Lina Hvala za kavico. Tale sturbucks bi lahko tud v Slovenijo počas prišel, majo res dobre kave.

clock-img

26.12.2009, 07:36

clock-img

Anonimen

leela: ojej bogi L. upam da je danes kaj bolje, ja te norice so prava nadloga, jih je imel lani naš tud čist vse povsoduser posted image

šivilja: moški so pač taki da jih je treba oren butent da si kaj zapolnejouser posted image

moj HB nima tega problema glede daril, ker sva pač dogovorjena da daril si ne bova kupovala, bova pa pol čez leto si kupila če bova kaj nujno rabilauser posted image

za božični večer smo pa najbolj veseli če smo skupaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 08:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Sploh se ne spomnim noči, razen da sem ga šla okoli 5 iskat in je potem zaspal pri nama na trebuhu pa vmes se je vsak toliko časa odločil da bi pasel kravice v spanju in me je zbujal. user posted image

clock-img

26.12.2009, 08:28

clock-img

Anonimen

jutro!

lepo preživele "prvi" del praznikov?
Sava, Sora,... vse srhljivo naraslo! me kar skrbi kam spet tale povodenj pelje,... smo bili včeraj pri naših in sem šla gledat Savo od blizu,... ne bi šla plavat, vseeno sem pa gledala, če se je našel kakšen norec s kajakom,...

Leela user posted image !

clock-img

26.12.2009, 08:35

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ja naše je tud mal odrezal od sveta v Bohinju.

Kaj je dons s kavico?

clock-img

26.12.2009, 08:43

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro!

Pa sem zbolela. Včer je blo tok vroče v stanovanju, da sem med kuhanjem vse odprla v kuhinji in veselo skakala v kratkih rokavih, zdej mi bo pa glavo razneslouser posted image Izgleda, da ne bo nič z morjem danes.

clock-img

26.12.2009, 08:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

Bogica user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 08:56

clock-img

Anonimen

tanja - en lekadol, pa kar na morje vohat morski zrak. ti bo prec bolje.

mi jo bomo pa v velenje pičili. gremo v muzej gledat vlake, pa jaslice. pa še spotoma se bomo kam drsat spravili.

clock-img

26.12.2009, 08:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Tanja user posted image user posted image user posted image

Moj še spi, je šel spet sredi noči spat, ker je nekaj delal, tako da mu ne morem J. pustit...

pa dudi se tut še ni nič oglasila?

clock-img

26.12.2009, 09:00

clock-img

Anonimen

Tanja_ user posted image  

Dudica, že imate nov avto?

clock-img

26.12.2009, 09:13

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

pa smo preživeli tudi včerajšnje prenajedanje user posted image No, pa tudi vsakoletni božični sestanek pri mojih ta starih. Ima foter zdej že par let navado, da ob božiču povemo, kakšni so naši cilji za nslednje leto, kaj on namerava itd...in ker moj fotr zelo rad govori, to traja kar pet ur user posted image Smo se pa končno začeli pogovarjati tudi taščinem splavu...seveda so bile spet solze, a končno je tudi to prišlo na dan. Mislim, da se zdaj vsi malo bolje počutimo...vsaj jaz se. Je rekla, da ji ni panike zaradi malega, le da se noče preveč o tem pogovarjati, ker itak ni kaj reči...pa saj se kar strinjam z njo. Kar je bilo, je bilo, ničesar se ne da spremeniti, lahko samo gledamo naprej in upamo, da bo drugič bolje.

Danes pa še kosilo pri tašči. Potem pa hujšat user posted image

clock-img

26.12.2009, 09:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

lina, tale kavica bi pa zdaj res sedla user posted image

božič smo preživeli, nažiranje tudi... daj pa mirno naprej.

darilo od dragega - tudi jaz od njega nisem nič dobila. eh... lahko bi mi prinesel vsaj nekaj minimalnega, čokolado ali kaj podobnega. pa se niti spomnil ni. nimam energije, da bi mu to rekla.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.12.2009, 09:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

No kaj zdej party breakerji, nič s kavico? Jst vglvnm morm kokrkol v trgovino, tko da se bom počasi spravla proti supernovi. Večina mate mojo številko, tko da če bo kera tam naj pokliče. 

clock-img

26.12.2009, 10:09

clock-img

Anonimen

evo jz sem že raz vasi, sm šla v nabavo, je zmanjkalo solato, mandarinuser posted image in za sinka jogurteuser posted image

pol sve šle pa z niko še mal na sprehod, in je prov pasalouser posted image

zdej se je pa sonček prikazaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 10:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

M. je dobil tole pojočo knjigo... mislim, da bom kmalu skočla skozi okno user posted image user posted image user posted image dva avtobusa peljeta, hura, hura...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.12.2009, 11:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. je dobil tole pojočo knjigo... mislim, da bom kmalu skočla skozi okno user posted image user posted image user posted image dva avtobusa peljeta, hura, hura...

ja nimaš kej, dej si čepke v ušesauser posted image

clock-img

26.12.2009, 11:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naša je še skrita user posted image je dobil že ob rojstvu pa sem mu jo zadnjič dala in ni kazal navdušenja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem