writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

16.12.2009, 16:31

clock-img

Anonimen

evo sm bla na kavici je blo super mal poklepetat k mi je prov že dolgčas doma k se nimam skero pogovarjatuser posted image tak da kavica še pade kdaj user posted image

moji otroc so pa danes na čuda ful pridniuser posted image

clock-img

16.12.2009, 16:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mi pa zdaj snežakce delamo...vam pol pokažem kako izgledajouser posted image

clock-img

16.12.2009, 16:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bla u shopingu!kupla ceveljcke in futr...bla pr flaski na kofiju (((mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm))) in zdej sem koncno doma

clock-img

16.12.2009, 16:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bla u shopingu!kupla ceveljcke in futr...bla pr flaski na kofiju (((mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm))) in zdej sem koncno doma

čevelčke zase?

clock-img

16.12.2009, 16:58

clock-img

Anonimen

AKP: aja tojk star, sem misenla da je mlajšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 16:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

čevelčke zase?

ne ne za tijo...nisem mela nic toplega....

clock-img

16.12.2009, 17:08

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

evo sm bla na kavici je blo super mal poklepetat k mi je prov že dolgčas doma k se nimam skero pogovarjatuser posted image tak da kavica še pade kdaj user posted image

cveka super user posted image , paše z odraslim poklepetat. Tud naša dva sta bila pridna.

ledenka kofi to go je dober od barkafeja (jaz sem ga na molu pila). Od neskafeja v koloseju mi je zanič.

Zdaj grem pa jaz za tamalga mleko kupit.

clock-img

16.12.2009, 17:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

cveka super user posted image , paše z odraslim poklepetat. Tud naša dva sta bila pridna.

ledenka kofi to go je dober od barkafeja (jaz sem ga na molu pila). Od neskafeja v koloseju mi je zanič.

ja prov pogrešam klepet z odraslo osebo, k lahko rečeš kar hočeš, sem lahko prov vesela da lahko se z njo pogovarjam v vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 17:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

sem bolj mislila, kje v centru se da kupit dober kofi to go - ne izavtomata, ampak prav iz kafiča user posted image sem ga kupila poleg filharmonije (tam, ko imajo tudi pizze na kose), pa sem bila razočarana

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.12.2009, 17:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

joj ne vem če bo to dons fertik ker se tko dolgo suši pa še vmes je 100 lačnih in žejnih user posted image

clock-img

16.12.2009, 17:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj ne vem če bo to dons fertik ker se tko dolgo suši pa še vmes je 100 lačnih in žejnih user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 17:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, pri Nami imajo Illy, pa na Čopovi je tudi en lokal, samo ne vem katero imajo... 

clock-img

16.12.2009, 18:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja no sej res ne bo...ni več koncentracije taprave tako da bomo še jutri popoldne

clock-img

16.12.2009, 18:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

najboljsa gostilniska za moje pojme je HAUSBRANDT kava

clock-img

16.12.2009, 18:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

morm zdej se v merkator...pa obvezno flaskino kavo kupt...

clock-img

16.12.2009, 18:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Zdej pa še napiš katera je njena, ker bodo itak vse hotle vedet user posted image  user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, pri Nami imajo Illy, pa na Čopovi je tudi en lokal, samo ne vem katero imajo... 

viš, na Namo se pa nisem spomnila. bom naslednjič user posted image na Čopovi pa misliš Čopomano?

fajn mi je, da je lokal tako, da ne rabim it noter ampak samo zunaj naročim kavo in grem dalje. hodit po kafičih z zavitim M. je enako samomoru user posted image oz. umoru... od glasnega kričanja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.12.2009, 18:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Zdej pa še napiš katera je njena, ker bodo itak vse hotle vedet user posted image  user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Evo, sem doma iz predavanj. H. je bila pridna, se z mojo mami ful zastopitauser posted image Pa danes je prvič jedla meso-zajčka, se je menda ful oblizovala.Spala je pa itak vse skup nič, tko da je zdej mal sitkana.

majana sej ti je že ledenka napisala, takoj mu lahko daš glutenske.-btw- dej še ti pridi jutri v Atlantisa.Bomo imeli poslovilni žur od plavanjauser posted image

ledenkaa čajoto je jedu?H. jo je tud zanč, sam men se jo ne da pripravljat, k so mi tiste bodice smotane.

Naša mula se kar za ležalnik prime in vstane, jo moram skoz na tla dajat, da ne stoji,smrklja.

clock-img

16.12.2009, 18:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

viš, na Namo se pa nisem spomnila. bom naslednjič user posted image na Čopovi pa misliš Čopomano?

fajn mi je, da je lokal tako, da ne rabim it noter ampak samo zunaj naročim kavo in grem dalje. hodit po kafičih z zavitim M. je enako samomoru user posted image oz. umoru... od glasnega kričanja user posted image

Ne Čopomano, prej desno če gledaš od pošte dol. Majo zunej mizice in v bistvu odprto do šanka, še se prav spomnim.

clock-img

16.12.2009, 18:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma pila sem nesteto zanič instant kav....ampak tole k mi je pa danes ponudila je pa njjjjjjjjjjaaaaaaaaaaammmmmmiiiiii....pa se decaf. tko da je lahko mal vec spijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image z ekstra veliko pene njami

clock-img

16.12.2009, 18:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo, sem doma iz predavanj. H. je bila pridna, se z mojo mami ful zastopitauser posted image Pa danes je prvič jedla meso-zajčka, se je menda ful oblizovala.Spala je pa itak vse skup nič, tko da je zdej mal sitkana.

majana sej ti je že ledenka napisala, takoj mu lahko daš glutenske.-btw- dej še ti pridi jutri v Atlantisa.Bomo imeli poslovilni žur od plavanjauser posted image

ledenkaa čajoto je jedu?H. jo je tud zanč, sam men se jo ne da pripravljat, k so mi tiste bodice smotane.

Naša mula se kar za ležalnik prime in vstane, jo moram skoz na tla dajat, da ne stoji,smrklja.

???!!!!!!???

clock-img

16.12.2009, 18:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Nisem mobilna user posted image pa ful sem slabe volje, kot da se me d. spet loteva user posted image , tako da nisem za v družbo... Sploh pa ne z J., ker če bi začel sitnarit, bi ga kar tam pustila user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kati - klik

clock-img

16.12.2009, 18:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tanja, tašča mi jo je prinesla, pa sem probala, kako mu je všeč. a čajota se imenuje, nisem vedela. ni pa, da bi jo vsak dan pripravljala, sem čisto popikana user posted image

majana, že vem user posted image tam imajo dobro kavo user posted image

grem muffine pečt... se mi nekaj sladkega je user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem