cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 7. del

clock-img

16.12.2009, 18:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
ledenkaa čajoto je jedu?H. jo je tud zanč, sam men se jo ne da pripravljat, k so mi tiste bodice smotane.

???!!!!!!???

sorta buče, ki ima na lupini bodice user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.12.2009, 18:27

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

majana glih zato moraš prit.Da spraviš iz sistema vse kar se je nabralo.

Meni se tud sladko je-sem kar slivove cmoke dala kuhat. Mi jih je mami prinesla.

ja ledenka, se strinjam, ni da bi vsak dan pripravljal. Drgač mi je pa dobra, k je bolj kompaktno meso od običajnih bučk.

clock-img

16.12.2009, 18:30

clock-img

Anonimen

ja in kako te buče olupiš če ima bodice se lahko zbodešuser posted image user posted image   ja, ja.... kompliceramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

cveka, poglej tale link k sem ga dala Kati

http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/ECE9345BF1865224C12573840036B806?OpenDocument

se mi zdi da je lepo vse opisano, ampak sem pa samo na hitro preletela, tako da nisem 100%

clock-img

16.12.2009, 18:33

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana glih zato moraš prit.Da spraviš iz sistema vse kar se je nabralo.

Bom vidla, če bo moj slučajno lahko šel iz službe, da naju pripelje. Nič ne obljubim

clock-img

16.12.2009, 18:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pečem pico user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Pridna! user posted image

Jaz grem posodo pomivat... O, kako to sovražim user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, poglej tale link k sem ga dala Kati

http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/all/ECE9345BF1865224C12573840036B806?OpenDocument

se mi zdi da je lepo vse opisano, ampak sem pa samo na hitro preletela, tako da nisem 100%

hmmm, vidit je enostavnouser posted image  

jz sem pa posodo že pospravla, pomiva jo pa pomivalni strojuser posted image

nika že spiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tim je pa trmast pa gleda zdejle risanke, pol gre pa pod tuš, za spat pa nimam pojmauser posted image user posted image

jz pa spet uživam, in po netu iščem kakšna pametna vočila za božične in novoletne praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pečem pico user posted image user posted image

jz sm jo pa včeri melauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja dober tekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 18:50

clock-img

Anonimen

se grem mal uležt na kavč, uživajteuser posted image

clock-img

16.12.2009, 18:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pr nas je pa kar red glede spanja..pojemo in umijemo potem pa v posteljo in spat.Ni spasa kot je rekla flaska user posted image ...ker če enkrat popustiš je že klinc,tko pa hodimo vsaj približno vsak dan isto spat in je.

clock-img

16.12.2009, 18:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ledenka, pri Nami imajo Illy, pa na Čopovi je tudi en lokal, samo ne vem katero imajo... 

viš, na Namo se pa nisem spomnila. bom naslednjič user posted image na Čopovi pa misliš Čopomano?

fajn mi je, da je lokal tako, da ne rabim it noter ampak samo zunaj naročim kavo in grem dalje. hodit po kafičih z zavitim M. je enako samomoru user posted image oz. umoru... od glasnega kričanja user posted image

jest si jo kar doma sama pripravim - imam eno tako flaško še od predsedovanja EU - mi je bolj priročno, pa še tako si naredim ki mi paše

clock-img

16.12.2009, 19:18

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Hausbrand sploh ne vem če sem sprobala.

Te instant kave moraš pa tudi znat pripravit se mi zdi.Ta neskafe iz millerja najbrž?

Zadnjič sem probala neskafe dolce gusto, te avtomate in kapsule, ki jih zdaj prodajajo in je prav fino.

clock-img

16.12.2009, 19:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Pr nas je pa kar red glede spanja..pojemo in umijemo potem pa v posteljo in spat.Ni spasa kot je rekla flaska user posted image ...ker če enkrat popustiš je že klinc,tko pa hodimo vsaj približno vsak dan isto spat in je.

Itakuser posted image user posted image user posted image NI SPASA! Šele ko je red u bajti se lahko obnašamo kot kolker tolk civilizirani ljudjeuser posted image

Katmat- kako mi je pasal, ko si prišla mal na obiskuser posted image Tamalidve sta se pa ful zastopli, kako je blo lušnouser posted image Pa še kdaj pridi no. Ne kave kupovat, pridi jo sem pit!user posted image Še katera?

Majana, zarad mene lahko komot prideš in mi tvojga otroka tuki pustišuser posted image user posted image user posted image . Ti ga vrnem ko ga bom imela zadost oziroma ko se bo naučil sam spančkat in sam igratuser posted image

clock-img

16.12.2009, 19:45

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Bemtiš sem utrujena....Moj kopa Hano, jaz bi pa kar zadremala, sej pol pa ne bom mogla, k bom lahko. Danes sva vplačala zimski mini dopust, pa komej čakam naslednji četrtek, ko začne z dopustom, da se bomo kej videli. in se igrali družinouser posted image

Kam greste silvestrovat?Midva bova šla k prijateljema, najbrž, potem pa 1. verjetno v Savudrijo za 3 dni.

clock-img

16.12.2009, 19:45

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, ti s' tabul prjatlca! user posted image Da ne bom enkrat res pršla na vrata, pa rekla 'tle ga maš' user posted image  user posted image

clock-img

16.12.2009, 19:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska, ti s' tabul prjatlca! user posted image Da ne bom enkrat res pršla na vrata, pa rekla 'tle ga maš' user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ...lahko ga pa enkrat flaski enkrat pa men pa bouser posted image

clock-img

16.12.2009, 19:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Evo, pa ga bosta uštimali user posted image  user posted image

Mislim da bo celo zaspal in to brez kričanja. Držmo pesti!

Kaj sem povožena danes... Obup user posted image

A ste videle napoved, naj bi blo konec tedna -10

clock-img

16.12.2009, 19:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja mrzlo bo ja...no sej je že...tole je že čist too much zame user posted image ,mi tud na misel ne pride da bi šla ven.

Komaj čakam polnočnico greva s kolegico peš user posted image ,pol pa še na kuhančka

clock-img

16.12.2009, 20:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Spi user posted image

Ja men je tut tole premrzlo, sploh če še piha zraven... brrrr

Samo upam da ne bo pa potem za praznike pa +10 user posted image

clock-img

16.12.2009, 20:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ne bo ne bo.

clock-img

16.12.2009, 20:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kdaj se reče da je zobek zunej? Ko se ga čist vidi, al ko se ga že zatipa? user posted image Ker danes sem že čutila kako po žlički drsa user posted image

clock-img

16.12.2009, 20:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Kdaj se reče da je zobek zunej? Ko se ga čist vidi, al ko se ga že zatipa? user posted image Ker danes sem že čutila kako po žlički drsa user posted image

pol je že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 20:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, super za dopust!! Kam torej greste?

clock-img

16.12.2009, 20:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

No, potem imamo pa prvi zobek, enka desno spodaj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem