Ojla punce, tudi jaz sem se bolj malo oglašala, ker smo bili ves čas leteči, pa obiski, sem kar malo utrujena, pa jih dobim v čet ponovno, bomo skupaj praznovali NL, zoja bo pa spet prišla na svoj račun, ker je tako cele dneve po rokah, še dobro, da pri meni potem ne izsiljuje
Rižko, midve sva tudi že pospravili št 56, predvsem bodije pa malo pajackov, mislim, da nama je ostal en sam, ki pa ga imam za pižamco, so mi pa te cunjice tak smešne, ji oblečem pajkice 62, čisto prav, žametne hlače ista št, pa za dva roba zavihat, pa ista firma, enako za majčke, ena čist prav, druga malo prevelika. Ja hitro rastejo tile naši dojenčki, zoja je v zadnjih 10 dneh zrasla ko konoplja, kar naenkrat nisem več mogla bodija zapet
. Mogoče pa Liam jokca, ker bo kmalu polna luna, pa ga že malo daje, ali pa samo malo sprobava, meni je to Zoja delala prejšnji teden, na rokah super, v ležalniku takoj jok, pa ji ni nič manjkalo, pa zdaj hoče, da si ves čas ob njej in jo ogovarjaš
. Aja pa smejčka se že, pa na previjalni zjutraj tako vriska, ko ima spet suho ritko, je tko smešna.
Sonček super za zobek, zdaj bo Aleks boljše volje.
Kepica že 95cm obseg, madonca tvoj dojenček bo pa velik
Midve se pa še vedno boriva z zamašenim noskom, špricam, čistim, ampak problem je v tem, da ji nič vn ne teče in tudi z aspiratorjem ne ddobim veliko vn, včasih malo, diha pa tako, da mene srce boli, sploh več ne vem kaj naj naredim, danes sem ji naredila še inhalacije z kapljicami 31, pa je bilo nekaj časa ok, zdaj pa spet malo hrope. A je možno, da je to samo od suheha zraka?