Zvesta, drzim ti pesti in upam, da je dojencek vseeno v redu. Pa ves, velikokrat strasijo z velikostjo in tezo, ce nima dobrega aparata te lahko tako prestrasi. Moj g ima tok dobre naprave, tezo mi je vnaprej napovedal tocno, no 90 g se je zmotu, to ni nic. V bolnici ob sprejemu z ze popadki mi je spet delal ctg in napovedal 600g lazjega dojencka, pa sem takoj videla da je napava veliko slabsa kot pri mojem g. Zelim ti, da so se zmotili, ce se niso pa naj dobro poskrbijo za vaju.
Tassika, ma saj vem da Twixy ima puncko, pa kar nekaj muti v tekstu, hehe.. ja, sele zdej sem videla avatarcek. Ej, v izboru za ime za puncko ima pa moj izbor za puncko. No pri meni ni prisel skozi pri mojem, pa se rabla ga nisva pol ne.
Rizkoo, hmm kako nepoznana. Ej, sam ti delas eno napakco v naslovu drugac, tam kjer napisem ulico gre tako H...........nde 2 Sam bi me vseeno mogli dobit. Vceraj sem dobila paket iz Avstralije :-) je tudi hodu celo vecnost.
Tvoj paketek dobis, sam se malcek pocakat, sam da se uno drugo zadevico posljejo in posljem, ok.
Ja, mali napreduje, moj tudi, si ga videla v pizami st 68
moj je prej izvedel prvi koncert po telefonu, polsusalec je bila pa nona v Slo. V vsaki roki je imel eno ropotulco in ropotal pa smejal se je zraven. Sam danes mi ze cel dan nekaj jokca, je bil zaspan, spat pa ne. Sedaj sem ga pa sam v zibko dala, pokrila in sla, pa je tako lepo zaspal.
Aha, nezdrava hrana, lenobice male. Ma ne, niste lenobice, sam tako morem napisat, da pridem jaz bolj do izraza sedaj
ravnokar sem dala pect ciabato, recept iz kulinarike, tisto k delas predtesto in testo in je pol kruhec tok dober. Saj sem jaz tudi po porodu kuhala bolj nezdravo, pa veliko nekih pripravljenih zadevic, Aldijevo pohano mozarelo in take zadevce, sedaj pa spet bolj zdravo kuham, sam imam tudi vec casa spet, mali je naceloma tok priden, se sam igra na igralni podlagi, jaz sam mal blebetam zraven in je.
Drugace pa imamo mi danes dela prost dan, 6. januar. Moj je reku,da bo sam mal v pisarni neki naredu, pa je ze cal dan tam, grrrrr.. ma saj vem, tok dela ima pa se edina dezela s praznikom smo, drugi delajo in je dopoldne ze full narocil po telefonu pobral.
Pozdravcek vsem!
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 6.1.2010 14:31:03 >