Pozdravljene,
Včerajšnji dan je bil prva muka,trpljenje in en sam jok. Upala sem,da sem toliko pripravljena,da ne bo prehudo,pa vendar je bilo.
Ko sem vstopila v bolnico sem se obrnila in šla ven jokat in se še enkrat spraševala,če to res moram storit,najraje bi tvegala in pustila tako,kot je. Poklicala sem moje malčke,da so mi dali vsaj malo poguma,da sem se spomnila zakaj to počnem.
In sem vstopila in oddala napotnico. Dali so mi cel kup papirjev za izpolnit,ki sem jih težko izpolnjevala,ker sem jokala,roke me niso ubogale,dušilo me je
Pot na oddelek s težkim srcem in muko. Medicinska sestra me je poskušala tolažit in mi rekla,da naj bom vesela,da že imam tri otroke in da sem zdrava-to mi je bil še večji nož v srce.
Še naprej sem jokala. Potem so prišli po mene,da grem kar prva,ker sem tako raztresena.
Poskušali so me umirit,naj ne jokam,jaz bi pa najraje kričala in umrla. S solzami v očeh sem gledala,kako mi dajejo narkozo in potem je bilo vsega konec.
Ko sem se zbudila,moje pikice več ni bilo. Kako naj živim s tem
Jokala sem še cel popoldan,tako da mi je v enem trenutku primanjkovalo zraka. Nikomur nisem hotela dvigovat telefona.
Domov sem šla sama v temi in peš. Tavala sem po ulicah in jokala in v mislih klicala svojo pikico,naj mi oprosti. Upam,da mi je oprostila,ker jaz si ne bom nikoli.
Domov sem prišla pozno,sploh ne vem kdaj. In na koncu sva se še z možem skregala. Nikogar ni bilo ob meni,sama sem bila. On pa je kot ena navadna reva stisnil rep med noge in me pustil trpet. Rekla sem mu,da v mojih očeh ni več pravi moški,ker me je ob taki hudi stvari pustil samo in noče razumet,zakaj sem tako zelo jezna na sebe in njega.
Spet jokam,kdaj bo boljše,kdaj bom lahko spet zaživela,brez tega groznega občutka krivde?