writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del

clock-img

04.01.2010, 22:15

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sjmm.....ti si carica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni za kej..pa še drugič...ti sam lepo peči in papcajuser posted image

Bom nesla prvi dan v službo....user posted image

So what....

clock-img

04.01.2010, 22:17

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm.....ti si carica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni za kej..pa še drugič...ti sam lepo peči in papcajuser posted image

Bom nesla prvi dan v službo....user posted image

o, pol pa le glej da bo gutuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

04.01.2010, 22:58

clock-img

boma2

pencil-img

1930

čerrrrrrrrrrrrrr-

vsem enga srečenga pa zdravga... :)

Punce, letošnje leto je, ko moramo nazaj v službo, ampak jo vsaj imamo :)

V glavnem, če se boste kej dobile prej... mi prosim pošljite zs... pa mogoče res pridem.. :)

jaz pa moram 28.1.2010 v službo.. :) za kakšen teden pa pol mal še doma... :)

boma2 :)

clock-img

04.01.2010, 22:59

clock-img

boma2

pencil-img

1930

aja od 1.1.2010 se naš Žiga sam dvigne ob opori in puza k ta velk..:)

boma2 :)

clock-img

05.01.2010, 00:24

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

hvala vsem za skrb....

Danes sva bili skupaj eno urico notri....nič posebnega.......
to je to....več ne morem pisat...nisem sposobna...jutri bo sama...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

05.01.2010, 07:50

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

clock-img

05.01.2010, 07:56

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jutrouser posted image

Pijem kavico, otroka sta že v trenerkicah in se trenutno igrata.

Sjmm - takole Žiga je:
7 - mleko 210 ml
9 -10 sadje
12-13 kosilo
15-16 skutka
20 -  mleko 210 ml
včasih dobi še kako žemljico na sprehodu, al pa koščke kruhka doma, pa kak mali puding al pa mal mlečne kašice. Sva mela že zvečer kašico ker je mleko zavračal, no zdej pa spet mleko hoče. Včerej sem mu dala eno žličko gresa skuhanga na km, drugače imava še vedno aptamil in tiste kašice. Bova počasi začela kašice s km delat, za v flašo bo pa še nekaj časa aptamil.

clock-img

05.01.2010, 07:57

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Onasiss, Ajvy, Kolumbo in vse tiste ki imate rade sneg uživajte ta tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:01

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot a veš pri moških ni nikol tehnika predraga oz. se tam ne špara user posted image user posted image user posted image user posted image te pa čist zastopim. Žiga mam še kar v lupini, se mi nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image V bistvu ma še dost prostora zaenkrat, ga bomo pa v kratkem prestavili v Nejčkov sedež, Nejca pa v tavelik. Sem zdej s parimi govorila in majo že vse otroke ki so mlajši od Nejca že prestavljene v ta velik zic. Če mi ne bo odgovarjalo bomo pa zaenkrat uporabljali zic ki ga mamo v taščinem avtu - ki je od 9 -36.

clock-img

05.01.2010, 08:04

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Onasiss včerej so bile v Kranju res grozne ceste, no sej najbrž povsod. K je moj domov prišel je bila poledica in so šele posipavaliuser posted image vedno z zamudo.

Držim pestke da dobro opraviš in dobite vrtec za Evito user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:05

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce a samo mi tko zgodaj vstajamouser posted image Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:07

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a samo mi tko zgodaj vstajamouser posted image Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delalauser posted image user posted image user posted image

URŠA DOBRO JUTRO

clock-img

clock-img

claud

pencil-img

4036

Jutro!

Wau ventolin dela cudeze.....
ob 21 dobila ventolin in spi 4 ure ......na 4 ure ji morm dajat.....spet dobi in je spala pol od 1h pa do pol 8huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=bravo.gif
Se je pa ze po prvi dozi ful poznal...ful manj kasljauser posted image user posted image user posted image

Dons sm pa po parih dneh kr dobre volje...ja tud spanje dela cudezeuser posted image user posted image user posted image

Cebela....joj ti pa hujsanje.....da ti ne bojo kosti vn pogledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sm dons nna vago stopla me je skor kap...53kg....res se ne spomnm kdaj sm mela nazadnje tok....v osnovni soliuser posted image

Ajvy kaj te muci?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud srecanje.....!!!!!!!! Sm dobila eno idejo da bi nardile en tak simbolicen skupni 1.rojstni dan...... S torto in pijacko....

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roku (od Kolumbo), Mtiju (od Witto) in Urošu (od Rebeke) vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:08

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

Držim pestke da dobro opraviš in dobite vrtec za Evito user posted image user posted image user posted image

tudi jaz držim pestke...kam pa gre opravit

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

URŠA DOBRO JUTRO

tanci tudi tebi dobro jutro user posted image Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš?

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tudi jaz držim pestke...kam pa gre opravit

K Jankoviču user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:09

clock-img

claud

pencil-img

4036

Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

clock-img

05.01.2010, 08:10

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Claud lepo, da sta obe z Larisso boljše. Pa prav imaš spanje dela čudežeuser posted image Joj tale ideja s tortico je meni všečuser posted image

clock-img

05.01.2010, 08:11

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

URŠA DOBRO JUTRO

tanci tudi tebi dobro jutro user posted image Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš?

delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada

clock-img

05.01.2010, 08:12

clock-img

claud

pencil-img

4036

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roku (od Kolumbo), Mtiju (od Witto) in Urošu (od Rebeke) vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi od najuuser posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 08:12

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

Claud najbrž sem res spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image do konca marca - hvala ti

clock-img

05.01.2010, 08:13

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

se tudi jaz podpišem pod čestitko...mi je noče prpopat k citiram

uglavnem pošiljam poljubčke vsem trem slavljencem

clock-img

05.01.2010, 08:14

clock-img

claud

pencil-img

4036

URŠA DOBRO JUTRO

delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada

Tanci a ste dobil vrtec?user posted image user posted image A bosta z Erikom v istem?

clock-img

05.01.2010, 08:14

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

claud-jutro tudi tebiuser posted image ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem