cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del

clock-img

06.01.2010, 09:25

clock-img

baki

pencil-img

3242

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: baki

pa sej sem vredu napisalauser posted image user posted image

kaj si pa zdej žalostna...jest sem sam uprašala kakšne slubža je to na 4 izmene, urša je pa čist zalimana pa morš razumet da mogoče dons mal narobe prebere

pa sej nisem žalostnauser posted image user posted image .on dela v železarni kjer zelezo toplotno obdelujejo.pol majo pa 6.delovnih dni in dva vmes fraj.zjutraj,ponoči pop.

clock-img

06.01.2010, 09:28

clock-img

piskot

pencil-img

2846

ursa ma tak mal bel mal rjav. no bomo videli kaj bo iz tega.

kolumbo strela mcqueen. tud jaz ga znam na pamet. user posted image imamo tudi stezo in maxa, strelo, texa, kralja, dohtarja, je dobil za novo leto. tako da uprizarjamo dirke vsak dan user posted image ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

06.01.2010, 09:29

clock-img

piskot

pencil-img

2846

pa kaj me skoz begate s temi avatarji!? komaj sledim, se moram vec udelezevat teh debat user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

06.01.2010, 09:31

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa kaj me skoz begate s temi avatarji!? komaj sledim, se moram vec udelezevat teh debat user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 09:34

clock-img

baki

pencil-img

3242

sem zrihtala......hvala ZA POMOČ.

clock-img

06.01.2010, 09:35

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

kolumbo-tud pri nas je letošnje leto ta risanka na tvju non stop....ej unbeliveble...sam erik jo mal gleda pol pa začne okol bluzit, zanjega je še čist prveč dolga...sam vrti se pa vseeno

ritem zakon...erik sploh ni bil nikol problem če je u avtu zaspal, hana pa ful, ma une baterije k se nahitrco nafilajo pa zlo dolg rabjo da se ponucajo

joj zdej pa bova šle k uni gospe k nej bi jo mirkala pa ji morm it povedat da smo dobil vrtec, po moje bo otro užaljenauser posted image

clock-img

06.01.2010, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.01.2010, 09:40

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Pozdravčke...

Danes sva čisto home alone...snega je ogromno,ga greva po kosilu odmertuser posted image
Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Onasiss-Ma ne,ne bom zahinavla,pa zatajila tudi ne!Če pa slučajno kej pride vmes pa sporočimuser posted image user posted image user posted image .
Si napisala,da bi me rada spoznala,samo v živo nisem nek duhovit človkuser posted image user posted image .

clock-img

06.01.2010, 09:44

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sem zrihtala......hvala ZA POMOČ.

bravouser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 09:47

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Sem nazaj. Kafetke je pašalo.

Spanje v vrtecu - naša tudi verjetno ne bo spala in tudi mene skrbi, da bo dol z ležalnička čofnla. Ampak verjamem, da bodo vzgojitlce že znale kej poštudirat.

Tanci - punce so ti napisale prav lepe misli. Se strinjam z njimi in tudi jaz te podpiram. Kakor sem ti že napisala pred časom...važna si ti in tvoji občutki (zadovoljna mama ima zadovoljne otroke)....Joj, jaz sploh ne znam napisat, ker bi rada povedala...kakorkoli...drži se. In še to, zdi se mi, da se zdaj mal boljše počutiš. Sem vesela zate.

Ja, punce ne bi blo slabo, da se zmenimo, do kdaj je prijava za srečanje, tako da Claud ve kolko veliko torto naročit ter da pove, če bo založila denar za nas - al ji predhodno pošljemo denar (konec koncev bo morala bit torta kar velika in je prav da prispevamo svoj delež).

< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 6.1.2010 9:52:24 >

clock-img

06.01.2010, 09:57

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Onasiss-Ma ne,ne bom zahinavla,pa zatajila tudi ne!Če pa slučajno kej pride vmes pa sporočimuser posted image user posted image user posted image .
Si napisala,da bi me rada spoznala,samo v živo nisem nek duhovit človkuser posted image user posted image .

nIma veze, če nis duhovit, si pa zanimiv....user posted image

So what....

clock-img

06.01.2010, 10:01

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

no vidim da ste v fazi strele mcquen..... no comment...user posted image user posted image user posted image ...A ste slončka Hortona že gledale? ...naš je navdušen nad Tom in Jeriyem.... pa Alvin in veveričke...to je film samo je sinhroniziran...pa ta nova risanka v višave....

So what....

clock-img

06.01.2010, 10:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.01.2010, 10:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.01.2010, 10:10

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

mam pavzouser posted image

clock-img

06.01.2010, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.01.2010, 10:12

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ursa ma tak mal bel mal rjav. no bomo videli kaj bo iz tega.

kolumbo strela mcqueen. tud jaz ga znam na pamet. user posted image imamo tudi stezo in maxa, strelo, texa, kralja, dohtarja, je dobil za novo leto. tako da uprizarjamo dirke vsak dan user posted image ...

Piskot a je možno da maš mal belga toka, zraven je pa rjav izcedek? No jaz sem na začetku mela skoz tale rjav izcedek. Si pa srečnica da do zdej še nisi mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 10:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

grem zdej na glavo skočt u tuš kabinouser posted image

A ravno zdej k mam pavzo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 10:14

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pa sej sem vredu napisalauser posted image user posted image

kaj si pa zdej žalostna...jest sem sam uprašala kakšne slubža je to na 4 izmene, urša je pa čist zalimana pa morš razumet da mogoče dons mal narobe prebere

tanci hvala user posted image user posted image user posted image user posted image sem res še mal zalimana, sem si zdele nardila še eno kavico pa ma da ta nucauser posted image

Baki sorry narobe sem prebrala user posted image

clock-img

06.01.2010, 10:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

A zdej pa nimam nobene družbe pri pitju kaviceuser posted image No ja bom mela pa samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me boste site 

clock-img

06.01.2010, 10:18

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

dan user posted image
a bom jaz ok za pogovor user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

06.01.2010, 10:19

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Mi je ratalo našo štalco posesat, pa za kosilo pripravit. Dons bomo mel sarme pa pire krompir, Žiga pa pire + brokolijeva omakica. Vmes mi je nejc čist animiral Žiga, sta se tok lepo igrala, pa Žiga se mu je tok smejal . Kok sta bla luštna user posted image

Pa jedilnik za soboto je tud že nareje, po večini sva že včeraj vse nakupla. Jutri sem še frej, v petek bo pa treba v peto dat. Mam plan dva peciva narest, pa seveda tortico. Nejc se je že prav veseli, me spomne da bo tortico dobu user posted image user posted image user posted image je važna tortica ne darilo user posted image

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
a bom jaz ok za pogovor user posted image

Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste? A si ti sama delala tortico?

clock-img

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lii (od Cite) in Špeli (od Šaki)  vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

06.01.2010, 10:20

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

A mate že vsi vrtčevski ritem? Pri nas Žiga še vedno hodi dvakrat spat čez dan. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem