IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
eto šipe v kuhinji se že šajnajo, sedaj bo treba še v dnevni jih mal popucat
Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhali
sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšati
šibam alarmmmm
o, urša....sej je zmer dost...cunj itak...sam sem še čist v šoku od včerišnega šopinga.
..ta četrtič....za Sašine čevle...pol pa v ta velkem Massu...tok izbire...sej sm že zvečer napisala...a ona se joka sred štacune, da ji nobeni niso všeč, da bomo dnar stran vrgli, pa je čist smrkava že 14 dni k v poletnih supergah hodi
no, nismo pa bli osamljen primer take trme...je še neki staršev na isto vižo trpel...pol je pa mojmu k je tud neki prehlajen...sej več deci bolani...ulalala

...čist mu je fit vn vrglo sred štacune

k smo hodil gor pa dol pa gor pa dol, pa mali že lačen...k je bla že 7 zvečer....ah, ni da bi govoru...no, pol je sama sebe prisilila

, da je ene nabavla

...pol pa cel večer tud besede ni spregovorila k da sva jo peljala križat...ma sm bla bol psihično out k kej drugega...dans je vsaj mal miru, sam pol včeri nism čist nič nardila., sam kuhno popedenala zvečer....in tok več ostane za dans...pa sej bo...sva bla na zraku z malim lubčijem in sem čist bolš zdej...sam bomo vidl kva bojo popoldne nardil iz mene

...sem neki tok občutliva zadnje cajte...se je že med prazniki začel...še dobr da imam vas
MAJ 19.2. 2009
VSI MOJI SONČKI