nincy jaz se ti pridruzujem ... moje spanje zadnje case je katastrofa ... Za cisto vsaki obrat se zbudim , tezko diham in posledicno zarad tega se smrcim tak da ima se moj probleme s spanjem ... no pol me pa za povrh se kislina tolk pece da cst vsako noc hodim rupurut iskat in pol preden nazaj zaspim spet traja , pol se pa itak spet zacne zbujanje zarad obratov in tako naprej ... Tolazim se s tem da se malo pa bo konec tega
kepica meni so se gibi sicer tud ful umirili ampak jih pa se vedno cez cel dan cutim ... vceraj naprimer je moje dete 5 ur neprestano plesalo po meni

, pa mam jaz samo en dan za tabo PDP , malo pazi na te gibe ... V mirovanju jih bos cutila najbolj, ce pa tud tak ne pa bejz takoj na kontrolo (zaj sem te ko mama skomandirala

) ...No oni smajli za malo manj zatezen post pa mi je prav vsec , pokaze malo optimizma
prsna crpalka - meni je kolegica svojo dala , jo je lih 2x uporabla pol je pa moral tamali v bolnico in je ostala brez mleka v tem casu kar je bil tamali not, smo samo prekuhali in to je to , ne bom nic novo kupovala ker je vprasanje kak sploh bom jaz z mlekom glede na to da ga ni imela ne moja mama, ne moja sestra in se operacijo na obeh prsih sem imela in je ze zarad tega veliko vprasanje kaj bo ... ce pa bo mleko pa super
< Sporočilo je popravil dacy -- 15.2.2010 9:39:21 >
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm