Dober vecer ... koncno sem uspela prit na forum ... ze od vceraj se trudim in mi ni uspelo, no se dobro da se znajdem z racunalnikom in da sem se spomnila na te cookije (piskotke) , sem jih pobrisala in zdaj sem tu
Evo mene spet v Mariboru do torka ... mam v ponedeljek kontrolo in sem zdaj lepo pri mami spet in se pustim razvajat
Sva z mamo sle danes v babycenter in mi je moja mama kupila banjico s stojalom da bomo lahko nasega malega medota kopali , no zraven pa je vzela se eno brisacko s kapuco
Aprilcica naj te potolazim s tem da sem nekje na netu prebrala da zenske ki so drugace suhice , se v nosecnosti zredijo do 20kg in da je to vse cisto normalno in da se ni treba s tem obremenjevat ... tiste ki pa imajo zaloge malo ze od prej pa se zredijo kao malenkost manj in se naj ne bi zredile tolk kot suhice
... Menee je ze kr strah kolk sem se jaz zredila do zdaj ... bomo vidli v ponedeljek na kontroli ... Jaz sem namrec med tistimi ki imajo zaloge ze od prej tak da bi blo treba pazit ... ampak ce si lacen si pac lacen
nax drzi se nam in cuvaj na bebico ... kr naj te lepo pregledajo in drzim pesti za vaju oba
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Mene fuuuuuul boli, ko me dete brca. Še katero? Na srečo se še ni reber lotil, ampak področje levo in desno od popka pa imam že čisto razboleno - kaj še bo? No, drugače sem pa vesela, da je aktiven, samo občasno malo zavriskam od bolečine.
amelie mene na case malo zaboli ampakk ni pa sile ... me pa je otrok zacel v zelodec brcat

to pa ni fajn sploh!!! Kr cel zelodec se mi je obrnu in malo je manjkalo da bi morala bruhat ... No upam da se to ne bo pogosto dogajalo ker sem v tej nosecnosti bruhanja imela se prevec ...
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
A vam povejo koliko je dete veliko?? Meni še nikoli niso. Samo gramčke.
kepica meni je na UZ rekel zdravnik, da je odvisno od lege otroka ce lahko izmeri velikost ali ne ... tezo je lazje dolocit
britje - jap , se strinjam , postalo je cela umetnost ze ... Je rekla kolegica naj recem dragemu da me obrije ampak to pa mi nekak lih ni da bi me on bril ... sej mogoce sem cudna , ampak ni isto ce me vidi med

al pa ce bi me bril ... bi mi bil malo neugoden obcutek ... ma bom ze sama porihtala frizuro tam spodaj se ta zadnji mesec
slikice - ma prav vse ste lepe s tem trebuscki ...

Mojga jaz raje sploh ne razkazujem nobenemu edino moj dragi ga vidi ... je ze od prej okrogel , zdaj pa je itak ogromen
aprilcica glede dolzine MV je cist mozno ja ... bodi srecna da je tolk dolg ... pri meni je na zadnji meritvi bil 38mm in je tud baje cist super
ela mogoce ti bo ta link kaj pomagal ...
http://www.ringaraja.net/clanek/glede-pridobivanja-telesne-teze_61.html
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm