Evo pa smo ze z obema nogama v 36. tednu
nincy mene je lih nehalo razganjat

Mi ni vec prijetno prevec , me je zacelo bolet ... Bomo pa proti koncu vsekakor se malo

, ce nas otrok ne bo htel ven , da ga malo predrmamo
IZVIRNO SPOROČILO: tropical
Kako veste kdaj dobite denar iz CSD
tropical meni je na CSD v Radovljici rekla, da vse ki smo oddale februarja bomo marca ze dobile nakazan denar , ce to velja za vse enote CSD pa ne bi vedela ... verjetno ja ... Nakazila pa so 15.3. , ce takrat ne bos dobila pol pa bo sele naslednji mesec
photo tud meni se popek ni obrnu navzven, ampak srbi me pa nic ne , tak da mislim da ni povezave neke s tem
kepica ma ne no ... prehitevas ... s kom bom pa jaz lezala v bolnici ce mislis ti kr ze rodit ?

Malo heca

... drugace pa cim prej in cim boljse porihtaj pri G in mojo stevilko imas in javi ko in ce bo treba rodit

Tud jaz mam obcutek da bo kar kmalu ze drugi aprilcek prisel
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
A imate povsod sončka?
Ljubljana ga je deležna in je prav fajn.
cojka soncek tud tu na gorenjskem ja , prav lepo nas greje danes , bom kr sla malo ven do trgovine pa na kavo
mojca976 jaz zdaj zadnji teden ko so se gibi umirili , moram prav se skoncentrirat in umirit in po moznosti cel trebuh odkrit, da vidim in cutim kak mi otrok brca, sicer to ni vedno tak, ampak se pa mi kr pogosto dogaja da nimam obcutka pravega vec za gibe ... Je prej otrok tolk mocno skakal po meni da se zdaj sploh ti gibi ne cutijo prav ce nisem v mirovanju
Zdaj grem pa jaz ven na

in na toplega soncka ... lep pozdravcek vsem
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm