dobro jutro!!
Že dva dni pišem ta post res sem na laufu zadnje cajte... v glavnem...
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29
pa zadnje cajte zeloo...skos bi sam ..haha...sej dragemu to fuul ugaja. ..še katero tako razganja??
ha ha ha, jaz sem tud že vso nosečnost čisto nora, sploh ne vem, kaj se dogaja
uh se vam pridružujem

samo ok, zadn teden je tut mene malček strah...prej pa nisem niti pomislila na to da bi loh blo kaj narobe. Zej bo po moje kkšen teden, dva zatišja, da pridemo do 36 tedna, pol pa veselo naprej, pa naj se zgodi kar se hoče
kepica wooohoooo! Samo da vse štima...še malo bo treba počakat na mikeno kepico kar se pa tiče ginekologinje, je zej isto kot da je sploh ne bi mela, tko da zamenjaj po hitrem postopku..
aprilski hrošček ja ja to sva bla midva

kavni aparat + siva majčka

za vaju pa vem ja katera sta, seveda pol me je še neki časa firbcalo kam so vas poklicali hihihi

sm bla 100%, da si greste pogledat porodni blok in sm pol rekla mojmu, da jz bi tudi vidlaaaaa

kako ste se odločli? boste vzeli EA?
katy83 jaz sem tudi zej v dveh dneh oprala..

smo z mamo imele pralne dni, zej pa čaka še mal manj prijetno likanje..lih zej z enim očkom pogledujem tja proti kupu plenic
photo upam da bo vs ok
amelie babyloverka včeraj je mela moja teta rojstni dan in smo šli k njej voščit in jaoooo, kok sem se najedlaaaa o šit...

ful ene pršute sm pohopsala, pa peciva...ko sem na koncu vzela še krof, me je že moj lubi čudno pogledu in reku, da če ga ne bi raje vzeli domov, tega krofa, pa bi ga pojedla za zajtrk

seveda ni preživel...krof to
nikkybo čestitke kolegici za
< Sporočilo je popravil Getreal -- 2.3.2010 8:24:46 >