cojka ne morem si pomagat

Meni je pac modra vsec ... mogoce pa je to celo intuicija ... bomo vidli kmalu
kepica jaz tud mislim da ta tvoja G ni lih najbolj sposobna ... ampak vazno da si ti nam vredu , vnetje se bo pa ze postimalo ... no pa me le se vedno cakas
levinjica ce ti obcasno samo po eni strani otrdeva trebuh pol je to res pretegovanje, pac se zdaj to toliko bolj obcuti ker imajo nasi otroci vedno manj prostora v maternici
nejanejc patoloska ali perinatoloska ambulanta ? Malo sem zmedena ostala zdaj

Patoloska mi tak grozno zveni
nincy lepo porihtano
...moja posteljica ze caka pripravljena in bo tak tudi ostala do prihoda nasega tamalega novega druzinskega clana
ajaaaa ... no da se zdaj tu nekje vmes na hitro pohvalim , da ne pozabim potem ... Danes je dacy CELO NOC spala

... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje tak lepo spala brez zbujanja ... No edino enkrat me je dragi zbudil ko mi je lubcka dal ko je sel na siht ... drugace pa nobenega WC-ja

Danes sem prav fajn spocita
amelie ta moja je tud v bistvu mehka, ima pa na spodnji strani kot neke zamaske kateri se zataknejo za stranico postelje in lahko previjalno premikas samo levo ali desno , drugace pa nic ne drsi
vnetje - no jaz pa sem opazla da sploh ni nujno da vnetje pece in srbi ... sem ga tud jaz imela , pa ni blo ne nekega ekstra izcedka, ne vonja, ne peklo ni in se manj srbelo

... HB, ker to vse je hudo neprijetno
kepica Zavrsnikovo redko kdo ma rad

Jaz se tud kr krizam ko njo vidim tam ... Meni pa sta zakon Dr. Vladimir Čuić in Dr. Ivan Žebeljan
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Jaz sem mela take bolečine v predelu popka, pol pa sem slučajno na uz spet mela tak napad pa je moj G pogledal kaj bi to bilo in neboš verjela moj mali si navija popkovino okoli roke in jo vleče,.... mislim ne, ni pa nujno da je pri tebi isto tako da jaz zdaj ne polagam več pažnje na to
wannabemommy tvojemu otroku zgleda prav nic ni dolgcas , si hitro najde zaposlitev
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm