IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Neka_noč: odločila sva se za Alplesovo Tempox. So naju sicer nekateri čudno gledali zakaj ne vzameva Planeta, ampak meni so tako podobne, razen ročk na predalih. Pa itak sta obe sestavljiv program. Sedaj sva naročila kotno omaro, omaro s policami in komodo - kar v barvi bukve. Ko bo enkrat to zmontirano bom prilepila slikce.
Super! Mi imamo pa od včeraj zmontirano Alplesovo Planet... nisem vedela za Tempox-ovo pa sem bila na netu....

No ja, nam je ful všeč - barva zelena in breza. Krasna. Vzeli smo pograd, ogromno garderobno omaro, pisalno mizico z nožnimi nastavki za višino, ter še eno nižjo omaro z dvema policama in predalom. Bomo pa mi tudi še dokupovali.
Kje pa ste jo nročili? Mi pri Prevc - zelo/izredno zadovoljni.
Pupa, Aglaia - se vama pridružujem. Eno tehtanje pa res ni TAKO pomembno ... lepo prosim, no...
Odpusti iz porodnišnice - sem nekaj slišala, da sedaj vse nekako prej domov pošiljajo...

Me prav zanima kdaj bodo mene po Cs

Ponovno to "šparanje" - seveda pri nas pacientih/porodnicah.. No comment!
Nataša - eno vprašanje; a ste pri vas prakticirali , da je

prinesel darilo otrokom? Veliko sem slišala o tem.... da potem lažje/bolje večji otroci sprejmejo

.... In sem našemu danes kupila skiro, me pa bega kako naj to "vlačim" s seboj v p , pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je

skiro prinesel iz trebuha

Kakšen nasvet, izkušnja? Sem mu mislila že kar danes dati... Kaj praviš?