IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Chi_Pita kje boš mela pa ta čas otroka, do 2, 3 let?
Hm ... je še za razmislit

, to so moje želje, zdaj pa bomo videli, kaj se da s tem naredit ... otorka pa mislim dat v varstvo 100% najkasneje pri 3h letih (oz če se začne s septembrom pri 2.5letih)... drugače pa imam nekaj možnosti: 1. tašča in tast gresta v penzijo, 2. jaz delam v firmi od tatija in lahko določene stvari delam tudi od doma, 3. dragi odpira s.p. za tako fleksibilno delo, 4. imam brata, ki rabi oskrbo 24 ur na dan in noni oz mojim staršem (ki skrbijo za njega) ne bo težko par uric na dan popazit še na naše malo dete. ...

no to so nekatere možnosti zdaj pa je treba videti kako se bojo stvari odvijale.

Drugače pa mislim, da je tudi pri nas na obali v tem času kar problemček dobiti vrtec ... je res baby boom

, pa še nekaj let nazaj so zaprli in preuredili pol izolskega vrtca v mestno knjižnico (takrat ni bilo toliko otrok kot zadnja leta)
Aprilčica ... superca za datum

... dobra sta, da sta se odločila za tako pozno ... jaz bi verjetno na tak datum od matičarja šibala direkt rodit

... Pa upam, da je z dragim in tabo zdaj vse ok.
glede
zgage pa vam jaz žal ne vem pomagat ... zaenkrat nimam teh problemčkov, upam pa, da se vam stanje z rupurutom umiri.