Getreal moje dete je ze bilo obrnjeno na glavo in spet nazaj na ritko in sem vprasala ce je to ok in so mi na dveh koncih v bolnici zagotovili, da ni potrebno se obremenjevat s tem kak je otrok obrnjen vse do 37. tedna ... kolegica je pa babica v MB porodnisnici in mi je tud ona rekla da se do 37. tedna otrok obraca kakor mu pac odgovarja ... od 37. tedna naprej pa mora bit z glavico navzdol ... prej pa sploh ni vazno kako je obrnjen , tak da se ni treba sekirat ce se otrok obraca ker ima se dovolj casa da se obrne tako kot mora bit
Aprilčica10 fajn porihtaj pri zdravniku ce se nisi, upam da ni kaj hujsega ... Za tvojga dragega pa upam da ni prehudo zasekal in da bo prst vredu .
cojka se bo sigurno se nazaj obrnil na ritko

... bi predolgo moral na glavi cakat na porod ...
Kepica83 jaz sem od kolegice iz porodnisnice slisala ze za par primerov ko so punce panicno hodile na obracanje otroka in pol se jim je obrnil nazaj na ritko in so ga morali spet obracat, zato je priporocljivo pocakat do 37. tedna
Glede tvojga otrocicka pa upam da bo vse ok in da se stanje umiri in da bos lepo z nami pocakala na april in da bos zraven mene v MB porodnisnici, ko imava lih tolk blizu PDP
zgaga - s tem imam jaz zadnje case tud vedno bolj probleme in resi jih edino rupurut, zdaj vsak dan pridno pijem tud donat , ampak ta ni vedno dovolj, saj ce ga prevec spijem pol je pa prevec veselo na WC-ju

Vglavnem najhuje je ko se zarad kisline ponoci zbudim in pol mi gre kar na bruhanje in pol treba it jemat rupurut in se ponavadi razbudim in vec ne morem nazaj zaspat itd...
brcike - no zdaj so ze taprave konkretne brce

Vcasih imam obcutek da mi je otrok zleezu V mehur in ne da v njega samo brca...
spanje - katastrofa !!! Nobena lega mi ne odgovarja in pol od vsega premetavanja po postelji tud moj dragi ne more spat. Vceraj je revez spal samo dve uri in pol je zjutraj ze zvonila budilka in je moral na siht ... tako da sem danes kar spakirala stvari in sla za MB, da se bo lahko v miru spocil ker jutri revez dela nocni siht... meni pa je itak vseeno al se tu matram spat al pa tam ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm