IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
dacy... hehe fajn bi blo če bi midvi skupaj rodile. Kaj praviš? Samo mogoče boš pol ti mogla marca rodit. Nevem če bom jaz do aprila zdržala
. Boš vidla da boš zelo zadovoljna v MB.
No sej ti pac malo dalje zdrzi jaz bom pa nekak pospesla ... baje je sperma naravni stimulator za pospesitevv poroda v pozni nosecnosti ... bo pa moj pac pridno domaco nalogo delal da bom prej rodila ... pol bova pa skupaj kricale na najine predrage v porodnih sobah

... Kar se tice MB porodnisnice pa sem ze zdaj zadovoljna z njimi ... jaz res nimam slabih izkusenj do zdaj ...
Danes naprimer sem imela narocen UZ zarad slabseka cutenja gibov ... na koncu so mi dvakrat nardili UZ , dvakrat preverli maternicni vrat , bris vzeli, in to vse dve razlicni G, da je blo ziher kao da je vse ok ... aja pa se na CTG so me dali za vsak slucaj ... vglavnem vse samo zato ker sem pac omenla da sicer cutim gibe ampak da so dost leni in nic kaj divji kot ponavadi ...
Torej moj otrocek je zdaj tezek ze okrog 1200g

, pa hvala bogu je vse vredu z njim ... dokler imam samo jaz probleme kateri ne vplivajo na njega, je vse ok

... je pa ta moj divjak postal cist hiperaktiven ko sem na UZ dobila tisti hladni gel na trebuh in pol se je v roku dveh UZ 3x obrnil ... prvo je bil obrnjen na glavo in se je sred pregleda obrnil na rit ... no in pol na drugem UZ jee pa bil ze spet obrnjen na glavo

... sploh ni bilo potrebno zganjat panike zarad slabsega cutenja gibov ... samo nekaj hladnega bi si morala na trebuh dat ... se otrok takoj zbudi
smokyhawk sej vem da vse skupaj ni nic dosti ... ampak sok je bil da sem v 14 dnevih dobila skoraj tolk kot prej v 6 mesecih

drugace pa se tudi jaz ne mislim obremenjevat s kg
cojka ne bos verjela ... mene ne bo ... ostanem v MB ker imam v ponedeljek spet kontrolo

Nimam srece da bi sle na ta kafe ze koncno
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm