Chi_Pita mas prav ... res je bolece ... pa sele zacelo se mi je prav
Moja sestra in moja mama sta obe zatekale in obe stta zatekale prav do konca nosecnosti , tak da ne verjamem da se bo kaj prej koncalo pri meni. Danes sii komaj obula teniske ... se dobro da skoz nosim odvezane in da so ze malo starejse in razvlecene ker kakih novih ne bi dobila gor sploh , zavezat pa itak ne bi mogla nikakor. Samo upam lahko da se ne bo otekanje poslabsalo ... ker glede na to da sem sele zacela otekat je ze zdaj dost nadlezno , kaj sele ce zacnem se mocneje otekat ... blaaaah ... ne privoscim vam tega .
cojka ne ne

Ne delam

Pac spat ne morem in pol prckam po netu skoz po malem

Sej pol pa cez dan nadoknadim spanje
denarne pomoci - dajte se pozanimat na obcinah kako imajo z nagradami ob rojstvu otroka ... Baje je od posamezne obcine odvisno kolk katera da denarja in ce ga sploh da ... vglavnem na obcini Bled imajo nagrado ob rojstvu 400€ bon katerega lahko uporabite v baby centru in ne vem kje se ... lahko pa vzames denar in ga dobis 375€ ... tak da zraven paketa dobite lahko tud od obcine nekaj pomoci

Ta vloga pa se seveda oddaja sele po rojstvu otroka ... Jaz jo imam ze pristimano doma in seveda bom vzela denar , tud ce ga je malo manj
regres - juhuuuuuuuuu

Sem ze misla da ga ne bom dobila

Ste me prav razveselile z informacijami da se ga dobi normalno
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm